President Kersti Kaljulaid sõnas aga: “Viimatigi tõdesin, et ühisretk tõotab saada toredaks traditsiooniks! Vestlemiseks, mõtlemiseks, mõtete mujale juhtimiseks. Kevadilma nautimiseks ja talvetolmu seljast kloppimiseks. Tulge, liigume!”

Põltsamaa Vallavolikogu esimehe Reet Alev kutsus ka omalt poolt kõiki liikuma “See on kõige lihtsam viis oma tervise eest hoolitseda. Ja just praegu, mis on toredam kui liikudes looduses näha esimesi kevadekuulutajaid ja nautida päikest. Tulge toast välja, õues on nii tore!” lisas Alev.

Põltsamaa lossihoovist pühapäeval, 06. märtsi kell 11 algav linnaretk viib huvilised koos president Kersti Kaljulaidiga liikuma läbi linna tänavate, parkide ja terviseradade trajektooril Põltsamaa lossihoov - Viljandi mnt - Pikk tn - Tehnika põik – Tehnika tn - Kuningamäe Spordi- ja Vabaajakeskus (suusa- ja matkarada, mäesuusanõlv) - Saare tn - Vana-Põltsamaa mõisa park (K.A. Hermanni) ja lipuväljak - Lossi tn - Allika tn- Kesk tn - Kuperjanovi tn (Kultuurikeskus) – Keskväljak Roosisaarel – Silla tn – Lossi tn - Põltsamaa lossihoov.

Matkasarja Põltsamaa retke korraldavad SA Eesti Terviserajad koostöös Põltsamaa Vallavalitsuse, Põltsamaa Vallavara OÜ ning Kuningamäe Spordi- ja Vabaajakeskusega.

Jaga
Kommentaarid