26.11.2021, 07:30
Kuidas hapendada köögivilju? See on imelihtne! Maitsvast krõmpsuvast kraamist saad ka ohtralt kasulikke kõhubaktereid
Hapendamise põhitõed ja 4 retsepti
Heade kõhubakterite tähtsust tervisele on võimatu üle hinnata, seetõttu võiks süüa iga päev 3–4 supilusikatäit hapendatud toite. Ära piirdu hapukurkide ja -kapsaga, probiootikume on tulvil mis tahes kääritatud köögiviljad.
Siin on põhitõed kuidas hapendada köögivilju ning neli lihtsat retsepti nii maheda kui vürtsika maitse eelistajatele.
FOTO:
Artiklist saad teada hapendamise põhitõed ja neli retsepti – vürtsikas porgand, kuldne lillkapsas, kiired kurgid ning kohe valmiv hapukapsa-peedi salat.
Oled juba tellija?