26.11.2021, 07:30
Kuidas hapendada köögivilju? See on imelihtne! Maitsvast krõmpsuvast kraamist saad ka ohtralt kasulikke kõhubaktereid
Hapendamise põhitõed ja 4 retsepti
Heade kõhubakterite tähtsust tervisele on võimatu üle hinnata, seetõttu võiks süüa iga päev 3–4 supilusikatäit hapendatud toite. Ära piirdu hapukurkide ja -kapsaga, probiootikume on tulvil mis tahes kääritatud köögiviljad.
Siin on põhitõed kuidas hapendada köögivilju ning neli lihtsat retsepti nii maheda kui vürtsika maitse eelistajatele.
![Hapendatud kurgisalat](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/bed587e0-3b20-11ec-bf58-8b8987e02f90.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.5&fy=0.5&ch=0.8435&cw=1&cx=0&cy=0.079&r=16:9)
Hapendatud kurgisalat
FOTO:
Artiklist saad teada hapendamise põhitõed ja neli retsepti – vürtsikas porgand, kuldne lillkapsas, kiired kurgid ning kohe valmiv hapukapsa-peedi salat.
Oled juba tellija?