„Padel tennis on selline ala, mille õpib väga kiiresti selgeks ja mis pakub meeldivat sportliku rahuldust juba esimesest mängust peale. Samuti on tegu väga seltskondliku ja taskukohase spordialaga, mida sobib hästi mängida ka segapaaridel. Tore vaadata, et väljakuid tuleb aina juurde ja mängida saab juba paljudes kohtades. See, et Viru Keskuse katusele selline asi tehti on veel eriti lahe," kiidab Stig Rästa.

Padel sarnaneb teistele reketimängudele nagu tennis ja squash, mida mängitakse 10x20m suurusel kinnisel väljakul, kuid seda mängitakse tavaliselt paarismänguna. Ta on tennisega võrreldes füüsiliselt lihtsam ja algajatele kiirelt omandatav. Tänu väljakut ümbritsevatele klaasseintele ja aedadele läheb pall harva mängust välja, võimaldades mängupunktil kauem järjest kesta.

Padelikeskuse kaks väljakut on avatud katusel iga päev kell 7.00 - 24.00 ja aja broneerimiseks on kõige mugavam kasutada mobiilirakendust Viru Keskuse kodulehel. Varustuse puudumine ei ole probleemiks, kuna ka selle saab osta või rentida kohapealt. Uues keskuses hakkavad tulevikus toimuma ka erinevad padeli võistlused.

Muusik Stig Rästa.




Kiiruisutaja Saskia Alusalu


Saskia Alusalu
Jaga
Kommentaarid