Igasugune kardiotenn

Füüsiline koormus mitte ainult ei tugevda tervist, vaid muudab ka seksinaudingud intensiivsemaks nii sinul kui partneril. Kõik tegevused, mis tõstavad pulssi ja panevad su kiiremini hingama ergutavad vereringet kehas ja seda ka erootilistes piirkondades. Füüsilisest pingutusest saadav kasu kehtib mõlema soo esindajatele - meestel muudab see erektsiooni tugevamaks ja naistel võimendab erutust. Nii väidavad teadlased Texase ülikoolis tehtud uuringu põhjal.

Ujumine

Harvardi ülikooli teadlased tuvastasid, et 60-aastaste mees- ja naisujujate seksuaalelu oli sarnane 20 aastat nooremate inimeste omaga. Ujumine kasvatab vastupidavust, suurendab verevoolu kehas, parandab paindlikkust ja jõudu ning vähendab stressi. Samuti põletab see tõhusalt kaloreid. Ujumine on ideaalne treening kõigile ülekaalulistele, sest lisakilod võrdub madalam libiido. Eriti soovitatav on see rasvunud meestele, kellel on erektsioonihäired.

Kõikvõimalikud torso ja kõhulihaste harjutused

Tugev ja hästi painduv kerelihaskond toetab sind kõiges, mida ette võtad. Sinna hulka kuulub ka linade vahel kallimale mulje avaldamine.

Konna poos

Seisa laias harkseisus varbad kergelt väljapoole suunatud ja tee...

Mis on ülejäänud 6 harjutust, mis teevad sinust voodis tiigri, loe edasi juba artiklist.

Jaga
Kommentaarid