Tallink Maijooksule saab ennast kirja panna nii üksikult, sõpruskondade kui kollektiividena.

Just ettevõtete ja asutuste seas on registreerimine väga populaarne ning sportlike kollektiividena tullakse starti kümnete ja isegi sadade kaupa. Töökollektiivide arvukus on Maijooksul aastatega jõudsalt kasvanud, sest suurim naistele mõeldud liikumissündmus on hea põhjus korraldada oma naistöötajatele motivatsioonipäev või lihtsalt koos kolleegidega sportlikult aega veeta.

Maijooksul saavad naised ja tütarlapsed kaasa lüüa kõigile jõukohasel seitsmekilomeetrisel rajal joostes, käies või kepikõndi tehes. Valida saab ajavõtuga ning ilma ajavõtuta distantside vahel. Finišis ootab kõiki lõpetajaid unikaalne Tallink Maijooksu medal ja arvukate koostööpartnerite poolt kokku pandud väärtuslik kingikott. Lisaks saavad kõik osalejad Tallinkilt superpakkumise merereisiks Helsingisse koos nelja sõbraga.

Maijooksu registreerimiskeskkonnas www.jooks.ee saab ettetellimusena soetada kevadiselt rõõmsaid liblikamotiiviga T-särke ja Maijooks 30 juubeliraamatuid. Kõigile registreerijatele kehtivad märkimisväärsed hinnasoodustused.

Kuu aja pärast tasub Tallinna Lauluväljakule tulla terve perega, et veeta tore ja sportlik päev. Kui emad saavad minna jooksu- ja käimisrajale, siis lapsed võivad lustida Mesikäpa lastejooksudel ning kogu päeva on avatud tervisemess ning meestehoid. Sel aastal tähistab Läänemere suurim laevakompanii Tallink oma 30. tegevusaastat. Selle auks on tänavusel Tallink Maijooksul enne starti kavas suurejooneline kontsertshow, kus astuvad üles superstaarisaates tuntust kogunud Sissi ja Eesti laulul publiku südameid murdnud Stefan. Kohal on tantsutrupp Showstoppers ja DJ Nrike. Päeva lõpetab traditsiooniline kevadkontsert, mille peaesineja on seekord Ott Lepland.

Tallink Maijooksule saab registreerida internetiaadressil www.jooks.ee. Soodsam registreerimisvoor kestab aprilli lõpuni.