Näidismenüüs toodud kellaaegu võib vastavalt ärkamise ajale endale sobivamaks muuta. Kookospähklivee asemel sobib ka tavaline vesi või mõni taimetee, nagu kummeli-, kibuvitsa- või piparmünditee. Päevade arvu võib vähendada vastavalt enda soovile.

Näidismenüü uurimiseks liigu noolega järgmisele lehele!

Esimene päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — mustika- ja mandlismuuti
11.30 — kookospähklivesi (ilma suhkruta)
13.30 — porgandisalat ingveriga
16.00 — peotäis kõrvitsa- ja päevalilleseemneid
18.00 — supp brokoli ja rukolaga

Eestipärane mustika- ja mandlismuuti

100 g mustikaid
200 ml mandlipiima
1 sl kama

Sega kõik ained mikseris või köögikombainis kokku. Mandlipiima võid asendada kookospiimaga.

Teine päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — vaarikasmuuti
11.30 — kookospähklivesi
13.30 — kanafilee aurutatud köögiviljadega
16.00 — puljong vesikressiga
18.00 — hernesupp basiilikuga

Kolmas päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — kaerahelbepuder
11.30 — kookospähklivesi
13.30 — mustika- ja mandlismuuti
16.00 — kurgi-, laimi- ja basiilikumahl
18.00 — smuuti “Roheline üllatus”

Smuuti “Roheline üllatus”

4 sellerivart
1 õun
2 pirni
pool sidrunit
värsket ingverit

Lõika ingverist välja 2 cm laiune tükk ja eemalda sellelt koor. Pane see koos selleri, õuna ja pirnidega köögikombaini või mikserisse. Pigista peale sidrunimahla ning purusta viljad ühtlaseks vitamiinijoogiks.

Neljas päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — mango- ja kookospiimasmuuti
11.30 — kookospähklivesi
13.30 — puljong vesikressiga
16.00 — peotäis mustikaid
18.00 — aurutatud lõhe ja värsked köögiviljad

Viies päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — virsku- ja mandlismuuti
11.30 — kookospähklivesi
13.30 — toorsalat (porgand, redis, kurk)
16.00 — segumahl (peet, porgand, õun, ingver)
18.00 — kurgi- ja avokaadosupp

Kurgi- ja avokaadosupp

1 kurk
pool avokaadot
1 laim
0,5 tl soola

Koori avokaado ja kurk ning lõika mõlemad mikseri jaoks parajateks tükkideks. Eemalda kurgilt seemned. Pane mõlemad köögiviljad mikseri anumasse, lisa sool ning pigista peale laimimahla. Valmib kreemjas ja maitsev toorsupp.

Kuues päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — mustika- ja mandlismuuti
11.30 — kookospähklivesi
13.30 — aurutatud lõhe värskete köögiviljadega (lisada võib oliiviõli ja sidrunimahla)
16.00 — smuuti “Roheline üllatus”
18.00 — kanafilee pruuni riisiga

Seitsmes päev

7.00 — klaasitäis leiget vett sidruniga
8.00 — taimetee
10.00 — vaarika- ja kookospiimasmuuti
11.30 — kookospähklivesi
13.30 — puljong keedetud köögiviljadega
16.00 — peotäis mandleid
18.00 — aurutatud kala ja hautatud kabatšokk