Paremal MyFitnessi treeningute juht Eva Ottas

„Tegelikult tulebki lihtsalt alustada! Räägin ka enda kogemusest: kõige raskem ongi see esimene samm, et tulla kodust välja ja otsustada, et lähen trenni,” ütleb MyFitnessi treeningute juht Eva Ottas ja lisab: „Tegelikult ei olegi oluline, kas minna spordiklubisse või õue, aga tähtis on liikuda. Trennipaketiga „MinuLubadus” on tehtud alustamine lihtsamaks ja kindlamaks – et kui ma olen ikka kuid ja aastaid juba mõelnud, et tahaksin trenni teha, aga ei ole saanud ennast selleks kuidagi kodust välja, siis nüüd ongi see hetk, kus käsikäes teiste algajatega saadakse kokku ja võetakse vajaliku toetusega tund tunni haaval läbi erinevad treeningstiilid. Ma kunagi ei eelda, et meile kõik rühmatreeningud ja spordistiilid sobivad, aga midagi nende seast hakkab kindlasti meeldima, millega siis edasigi tegeleda!”

Paketi „MinuLubadus” raames saad proovida kokku kaheksat erinevat treeningstiili, mille tund erineb veidi tavapärasest rühmatreeningust. Et treeningutega alustamist lihtsamaks teha, tutvustavad treenerid enne iga tunni algust lühidalt iga treeningstiili. Treenerid juhendavad gruppe lähtudes sellest, et tegu on algtasemega ja jagavad tavalise rühmatreeninguga võrreldes rohkem õpetussõnu. Eesmärk on saada trennist hea emotsioon ja positiivne laeng, et treeningutega ka edaspidi jätkata! Proovida saab mitmeid populaarseid treeningstiile, nagu BodyPump, Kõht-Selg-Tuhar, Brazil Butt Lift, BodyBalance, MyFit Abs, MyFit Body, jõusaali ringtreening ja Easy Step.

Paketi „MinuLubadus” raames saad proovida kokku kaheksat erinevat treeningstiili.

Antud treeningpaketi puhul saad liituda MyFitnessiga tasuta, samas nautida trennielu kaks kuud ilma siduva lepinguta. Lisaks saad kingituseks tasuta kehaanalüüsi, MyFitnessi musta riidest koti, treeningrätiku ja pudeli, ühtlasi TervisPlussi värske numbri ja kolmekuulise ajakirjatellimuse.

Trennipakett „MinuLubadus” leiab aset 1. oktoobrist 30. novembrini Tallinnas MyFitness Lasnamäe Linnamäe ja MyFitness Viru klubis, samuti MyFitness Tartu Lõunakeskuse, MyFitness Pärnu ning MyFitness Narva Fama klubis. Trennipaketti saab 21. septembrini tellida SIIT!

Tule ja võta sõber ka kaasa!

Jaga
Kommentaarid