Kas ilma sellise treeningtaktikata oleks ta aga üldse saavutanud selliseid tulemusi? „Muidugi ma poleks kuhugi jõudnud, kui isa poleks mulle suuski alla pannud. Ma olen tänulik kõigi nende võitude ja võistluste eest, kus ma olen käinud. Aga mõtlen, kas see kõik on seda väärt selle hinnaga?“ Tippsportlase karjäär nõuab väga palju pühendumist. Kelly alustas väga noorelt ja ta võrdleb seda täiskohaga tööga. Oma kogemust tippspordis peab ta aga erakordselt raskeks. „Ma ei soovita seda mitte kellelegi.“

Saates tuleb juttu vägivallast ja selle märkamisest, motivatsiooni kaotamisest ja taasleidmisest. Saatejuht on Kadi Jaanisoo-Kuld. Head kuulamist!

Kelly Sildaru dokumentaalfilmi „Kelly: kellegi teise unistus“ Tervis Plussi eriseanss linastub 23.oktoobril kell 18.30 Ülemiste Apollos. Tule vaatama ja kohtuma filmitegijatega!

Freestyle suusataja Kelly Sildaru käis rääkimas Tervis Pluss taskuhäälingusaates Kadi Jaanisoo-Kullaga perevägivallast, tippspordi karmidest nõudmistest ja motivatsiooni taasleidmisest.