Platvormi loojad on sõlminud koostööleppe Eesti juhtiva vaimse tervise valdkonna katusorganisatsiooniga VATEK, mille eesmärgiks on Eesti elanikkonna vaimse tervise ja heaolu edendamine. VATEKi tegevjuhi Ott Oja sõnul on digikeskkonna lisandumine väga oluline samm vaimse tervise abi kättesaadavuse parandamisel. „Vajadus vaimse tervise toe järele on järjepidevalt kasvav, kuid kvalifitseeritud spetsialistide leidmine on inimestele keeruline. Töötame koos Serenityga, et platvormil tegutseksid ainult valideeritud ja usaldusväärse väljaõppega spetsialistid,“ selgitas Oja.

„Oleme loonud võimalused, et erialaste teadmistega spetsialistid saaksid keskenduda inimeste aitamisele, mõtlemata kõrvaltegevustele nagu arveldamine või veebilehe loomine. Serenity vastutab turvalise ning privaatse veebi- ja videokeskkonna, broneerimissüsteemi ja makselahenduste eest. Lisaks teeme nõustajatest tasuta tutvustavad videod ja fotod,“ lisas Vaik.

Serenityplatform.com ootab endaga liituma nii nõustajaid kui kliente, liitumine on kõigile tasuta. Platvormi loomise eel viidi läbi ligi 1000 vastajaga küsitlus, mille vastustest tulid välja ootused vaimse tervise abile ja valmisolek veebi teel teenusest osa saada. Samuti konsulteeriti mitmete eriala spetsialistide ja valdkonna ekspertidega. Serenity asutajad on Marko Vaik ja Peter Arjan van der Kooij.

Jaga
Kommentaarid