See on täpselt see, mida mulle praegu vaja on. Praegu käin MyFitnessi jõusaalis kolm korda nädalas, aga kuna mul on väike laps ja tegelikut ma ju ei ela Tallinnas, siis teinekord on FitQ väga hea abimees, et treeningpäev vahele ei jääks. Minu jaoks on hästi oluline, et trenn oleks tehtud – see motiveerib mind paremini toituma. Kui olen korralikult vaeva näinud ja higistanud-trenni teinud, siis ma ikka väga ei raatsi mingit sõõrikut või burgerit suhu pista. Mille nimel ma siis pingutasin! On kahte sorti inimesi – ühed, kellele meeldib end peale trenni sõõrikuga premeerida ja teised, kes siis ei raatsi. Mina kuulun viimaste hulka!

FitQ-st olin aga juba varemgi kuulnud, see on üsna uus treeningplatvorm, kus kodused treeningprogrammid on lühikesed, aga intensiivsed ja võtavad aega umbes 15-20 minutit.

Mida väljakutse endast kujutab?

Märtsis moodustan endanimelise tiimi „Liigu koos Kristinaga“, kus kaasan enda jälgijaid ja loodan ka teisi tublisid inimesi inspireerida ühes minuga rohkem liikuma. Saan aru, et jõusaal ei ole kõigile jõukohane – kel pole lisavahendeid liikmelisusele kulutada või kel laste ja töö kõrvalt aega napib. Neile on tõepoolest väga hea võimalus teha koduseid treeninguid. FitQ on kaks nädalat piiramatult kõikidele väljakutsega liitujatele tasuta ning peale seda on võimalus jätkata ühe tasuta treeninguga päevas.

Nii et tule minu tiimi või ole julge ja astu mulle vastu! Võitjatele julgen lubada põnevaid auhindu ning head vormi.

Liitu siin!

Kasuta väljakutsesse registreerumiseks linki fitq.me/et/partelpoeg

Sellelt lingilt registreerudes saad kingitusena 2 nädalat tasuta FitQ täisfunktsionaalsuse kasutamist.

Kui soovid liituda Kristina tiimiga, mille nimi on „Liigu koos Kristina Pärtelpojaga“, siis kirjuta Kristinale Instagrami postkasti. Kui oled nii julge, et tahad koos sõpradega Kristinaga tiimiga võidu teha, siis registreeru otse FitQ-s.

Klõps Kristinast oma sünnipäevahommikut trenniga alustamas.

Jaga
Kommentaarid