Muidu malbetele marjadele lisab särtsu ja erksust münt. Serveeri salatit liha- või kalaroogade lisandina või iseseisva toiduna. LV, V Neljale 100 g pärlkuskussi 200 g mustikaid 50 g pekanipähkleid peotäis münti Kaste: poolest sidrunist pigistatud mahl 1 dl oliiviõli soola pipart peenelt hakitud münti Keeda kuskuss pakil oleva juhendi järgi pehmeks, selleks kulub umbes kümme minutit. Loputa jaheda vee all ja jäta jahtuma. Haki pähklid ja münt. Sega kuskuss, mustikad, pähklid ja münt. Pigista sidrunist mahl välja ja klopi juurde oliiviõli. Maitsesta soola ja pipraga, sega juurde hakitud münti. Lase maitsetel pisut tõmmata ja vala kaste salatile. Toiteväärtus ühe portsjoni kohta: energiat 173,1 kcal; rasvu 11,6 g, millest küllastunud rasvu 1,1 g; süsivesikuid 14,7 g; valke 3,4 g.