Korilase teekond algas juba 2016. aastal, kui Ain Süld kaasas ettevõtmisesse selle valdkonna teadlased ja eksperdid. Algas pikk eeltöö põhjalike teadusuuringutega, mis viis eritehnoloogia väljatöötamiseni. See Euroopas ainulaadne tehnoloogia võimaldab toota looduslike antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide kontsentraate ehk ekstrakte. Tootmise käigus kasutatakse rõhku ja temperatuuri, mis muudab ekstraktid biosaadavaks. See on oluline, et keha omastaks toitaineid kergesti. „Meie eesmärk ei ole olnud toota nn moetoidulisandeid, vaid tugineda väetaimede ainulaadsetele raviomadustele ning tuua turule laboratoorselt testitud, looduslikud ja kergesti manustatavad ekstraktid, mis tõesti avaldavad organismile positiivset mõju,” lisab Rosalin.

Ain Süld ja tema tütar Rosalin


Miks on just kodumaised ekstraktid meie organismile kõige paremad?

Kodumaine on parim, sest just need taimed ja marjad, mis kasvavad meiega samas energiaväljas ja kliimavööndis, on meie organismile kõige kasulikumad ning lihtsamini omastatavad. Inimorganism vajab elusat rakutoitu, mitte sünteetilisi lisandeid. Korilase ekstraktides on kasutatud eeskätt kodumaist lutserni ja astelpaju. Ekstraktid on looduslikud – need ei sisalda värv-, säilitus- ega muid sünteetilisi aineid. Samuti ei ole neisse lisatud suhkrut või alkoholi. Tootmise käigus säilitatakse ja võimendatakse taimede kasulikke ühendeid, muutes need biosaadavaks ja kiiresti seeditavaks. See on oluline, sest just sellisest ekstraktist on keha võimeline omastama kuni 95% toitainetest, kapslite ja tablettide puhul aga vaid 10–15%.

„Teaduspõhisus on meie jaoks väga oluline. Selleks oleme kaasanud mitmeid valdkonna eksperte. Oleme konsulteerinud teadlaste ja professoritega, sealhulgas tunnustatud akadeemiku professor Mart Saarmaga. Teaduspõhist lisaväärtust on andnud meie ekstraktidele koostööpartner ja biokompetentsi keskus BioCC, mille analüüsid on kinnitanud ekstraktide kasulikku mõju inimorganismile,” lisab Rosalin.

BioCCis läbiviidud mikrobioloogilise kvaliteedi kontroll

Korilase ekstraktides on kasutusel iidne ravimtaim lutsern. Lutsernile on tehtud hulgaliselt analüüse laboratooriumites (sh määramaks antioksüdatiivsust, vitamiinide ja mineraalide sisaldust, mikrobioloogilise kvaliteedi näitajaid, pH-d jne), mis on kinnitanud, et lutsern on tänu oma koostisele suurepärane tooraine. Lutserniekstrakt (mida leidub meie toidulisandis Tõhus Seedimine) on mitmete vitamiinide (B, B) ja mineraalainete (kaltsium, kaalium, magneesium, mangaan) allikas, mis toetavad ainevahetust, immuunsüsteemi ja vereloomet ning vähendavad väsimust ja kurnatust. Lutsernil on pikaajaline kasutustraditsioon ajurveeda meditsiinis ja homöopaatilise ravimina kesknärvi- ja seedesüsteemi häirete ning mitmesuguste muude vaevuste ravis.

Korilase tootmisruumid

On täheldatud, et lutserni vartes ja lehtedes sisalduvad saponiinid vähendavad kolesterooli imendumist soolestikus, suurendavad neutraalsete steroidide ja sapphapete eritumist, hoiavad ära ateroskleroosi ja kutsuvad esile ateroskleroosi taandumise. Varasemad uuringud on samuti kinnitanud lutserni võimekust kontrollida veresuhkru taset. Lisaks stimuleerib lutsern insuliini sekretsiooni ja parandab insuliini talitlust, vähendades vere glükoosisisaldust. Lutsernist peetakse lugu ka traditsioonilises Hiina meditsiinis. Rahvameditsiinis tuntakse teda keha puhastajana, kuna ta puhastab seedetrakti ning aitab organismist väljutada mürk- ja jääkaineid.

Kevadväsimus ja nõrk immuunsus miks ja kuidas toetada seda ekstraktidega?

Kuigi õues on veel talvine, siis on käes aeg kevadiseks ärkamiseks. Talvel kogutud energiavarud kipuvad kevadeks otsa saama ja kui organism ei saa ärkamiseks vajalikku sisemist energiat, siis tulemuseks on kevadväsimus ja nõrk immuunsus.

Korilase ekstraktid aitavad organismi turgutada ja tugevdada, laadides keha antioksüdantide ja oluliste toitainetega. Hea Tervise Komplektis on kaks looduslikku ekstrakti: puhas lutserniekstrakt seedimisele ja lutserni-astelpajuekstrakt immuunsusele.

Korilase immuunsust tugevdav ekstrakt lutserni ja astelpajuga

„Teaduspõhisus on meie jaoks väga oluline. Selleks oleme kaasanud mitmeid valdkonna eksperte. Oleme konsulteerinud teadlaste ja professoritega, sealhulgas tunnustatud akadeemiku professor Mart Saarmaga. Teaduspõhist lisaväärtust on andnud meie ekstraktidele koostööpartner ja biokompetentsi keskus BioCC, mille analüüsid on kinnitanud ekstraktide kasulikku mõju inimorganismile."

Lutserniekstrakt:

kiirendab ainevahetust ja kontrollib söögiisu;

aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele;

hoiab vererõhu normaaltasemel;

toetab lihaste normaalset tööd;

kontrollib kolesterooli ja veresuhkru taset;

laeb keha oluliste looduslike antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalidega.

Lutserni- ja astelpajuekstrakt:

aitab kaasa keha loomulikele kaitsemehhanismidele;

toetab immuunsüsteemi normaalset talitlust;

vähendab väsimust ja kurnatust;

toetab lihaste tööd ja hoiab luid normaalsena;

kontrollib kolesterooli ja veresuhkru taset;

laeb keha oluliste looduslike antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalidega.

Soovitatav on tervisekuuri alustada puhta lutserniekstraktiga seedimisele, et puhastada organismi, ja seejärel tugevdada immuunsüsteemi lutserni- ja astelpajuekstraktiga. Ekstrakte on lihtne manustada, segades 1 teelusikatäis ekstrakti poolde klaasi mulliga või mullita vette. Samuti võib ekstrakte lisada jogurtisse või smuutidesse. Kuna ekstraktides ei ole säilitusaineid, tuleb avatud pudelit säilitada külmkapis.

Korilase tervisekomplektidega saab tutvuda lähemalt e-poes www.korilane.eu.

Metsmustikaekstrakt tervisevägi nii täiskasvanutele kui ka kõige pisematele

Korilase metsmustikaekstrakt lastele sisaldab väga kasulikke antotsüaniine (vees lahustuvad looduslikud pigmendid). Need on olulised antioksüdandid, mis aitavad hoida laste üldist tervist tugevana.

Lisaks on metsmustikaekstrakt suurepärane looduslik abivahend kaitsmaks laste silmi pideva nutiseadmete kasutamise eest, sest tihe ekraaniaeg on väikestele silmadele väsitav ja nägemist kahjustav.

Paljud lapsevanemad on metsmustikaekstrakti võtnud kasutusele ka siis, kui lapsel on tekkinud kõhuprobleemid, sest see aitab kaasa paremale seedimisele.

Lisaks on metsmustikaekstrakt olemas ka täiskasvanutele (tootenimetusega: Silmad & Nägemine), mis on suurepärane tugi heale nägemisele ja seedimisele. Ekstraktis sisalduv looduslik mangaan aitab hoida luid normaalsena, aitab kaasa energiavahetusele ja kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.

Metsmustikaekstraktis olevad antotsüaniinid (looduslikud pigmendid) tugevdavad veresoonkonna tervist. Epidemioloogilised uuringud on seostanud mustikate ja/või antotsüaniinide regulaarset ja mõõdukat tarbimist südame-veresoonkonnahaiguste ja II tüüpi diabeedi riski vähenemisega ning neuroprotektsiooniga (närvide kaitse).

Ekstrakti võib manustada puhtalt ja see on ka suurepärane tervislik lisand jogurtisse või smuutisse.

Ammuta tervist kodumaisest loodusest!

Korilase kodumaised ekstraktid on sinu jaoks saadaval e-poes www.korilane.eu ja tutvumiseks on Delfi lugejatele sooduskood HEATERVIS, millega saab 15% allahindlust.

Jaga
Kommentaarid