LIVOL töötas välja koordineeritud vitamiinisüsteemi

Vitamiine ja toidulisandeid tuleb kombineerida vastutustundlikult, et kehale antaks vajalikke aineid õiges koguses. LIVOL on tasakaalustatud vitamiinisüsteem, mis on kohandatud parima efekti saavutamiseks. See on terviklik süsteem, kus üksteist täiendavad tooted moodustavad täiuslikult koordineeritud heaolusüsteemi.

LIVOLi vitamiinisüsteem on esimene omataoline tootesari: selge, lihtne ja kõigile kättesaadav.

Toidulisandid on üks heaolu elemente

LIVOL püüdleb terviku poole ja võtab arvesse iga organismi unikaalseid omadusi ning isiksust. Sõltuvalt soost, vanusest, kehalisest aktiivsusest, immuunsusest, toitumisharjumustest ja muudest teguritest vajab iga inimene erinevaid mineraale ja vitamiine, et olla terve ja tunda end hästi.

Kõik LIVOLi toidulisandid on kombineeritud. Sel viisil saate valida endale või oma pereliikmetele kõige sobivamad vitamiinid ja kohandada täiendavaid preparaate. Loomulikult soovitame lisaks konsulteerida perearsti või apteekriga või teha personaalseid teste vitamiinivajaduse kindlakstegemiseks.

Millist LIVOLi vitamiinisüsteemi me vajame?

LIVOL-vitamiinisüsteemide väljatöötamisel hindasid Skandinaavia teadlased eri vanuses ja eri soost inimeste vajadusi, et leida optimaalne lahendus.

Vastavalt teadlaste soovitustele on LIVOLi vitamiinid jagatud kategooriatesse:

  • Vanuse järgi. Laste vajadus erineb suuresti vanematele vajalikest vitamiinide ja mineraalide hulgast organismis, seega on eraldi vitamiinisüsteemid lastele, noorukitele, täiskasvanutele ja eakatele.
  • Soo järgi. Naiste ja meeste organismid toimivad erinevalt, seega erinevad ka vajalike mikroelementide kogused ja suhted. LIVOLi toodete puhul on sellega arvestatud
  • Elustiili järgi. Meie põhiandmed (nt vanus või sugu) ei ole veel kõik. Palju sõltub individuaalsest elustiilist ja vajadustest. LIVOLi vitamiinisüsteemid on suurepärased nii neile, kes soovivad taimeekstraktidest jõudu ammutada, kui ka neile, kes soovivad tugevdavad immuunsust ja on aktiivse eluviisiga.
  • Mõju järgi. Teatud hetkedel elus peame aitama kehal aktiveerida elutähtsaid funktsioone, seega oleme välja töötanud eraldi vitamiinisüsteemid immuunsuse, energia, liikumise, vaimse aktiivsuse jms jaoks.

Miks valida LIVOL?
  • LIVOL vitamiinisüsteemid töötati Skandinaavias välja 1959. aastal vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, toodete hinnad on kõigile kättesaadavad.
  • Toidulisandeid on lihtne omavahel kombineerida, vitamiinid täiendavad üksteist optimaalselt ja annused toodetes on ohutud.
  • Terviklik lähenemine tervisele ja inimkehale. Süsteemides domineerib individuaalsus, mistõttu toidulisandite valimisel ja kombineerimisel üksteisega on nende mõju ja kasu kehale optimaalne.
  • Valmistamisel kasutatakse arenenud EC (enteric coating) tehnoloogiat. Koostisosad on kaetud spetsiaalse kihiga, mis kaitseb maohappe mõju eest, nii et ained vabanevad alles seal, kus need kõige paremini imenduvad. See tagab koostisosade maksimaalse imendumise ja efektiivse toime.
  • Mandlikujuline tablett – lihtsam neelata.

Kaks sarja, mitu võimalust

Uued LIVOLi tooted koosnevad kahest toidulisandite põhisarjast, et oleks lihtsam valida, mida teie ja teie lähedased vajavad.

Tunnustatud ja tänaseni põhilised turustatud LIVOL MULTI vitamiinid vastavad keha põhivajadustele: täiendus toidule ja hea igapäevane heaolu. Polüvitamiini tooteid pakutakse eraldi meestele, naistele, teismelistele, 50-aastastele inimestele jt.

LIVOL EXTRA sari on mõeldud täienduseks vastavalt erivajadustele, nagu ilu, energia, vaimne aktiivsus või immuunsüsteemi täiustamine. Need on monovitamiinid, vitamiinide ja mineraalide kombinatsioonid, taimeekstraktid konkreetsete näidustuste jaoks.

LIVOL EXTRA sarja tooted on paigutatud eraldi ka elustiilisüsteemidesse: "Loodusest inspireeritud", „Heaolu 50+“, "Aastaringne heaolu", "Aktiivselt elavale inimesele", "Neile kes soovivad saavutada rohkem" ja "Mõeldes naistele" on teie elustiili järgi loodud toodete kombinatsioonid.

LIVOL EXTRA elustiiliprogrammid

Kõigi erinevate LIVOL EXTRA vitamiinisüsteemi kuuluvate toodete ühiseks osaks on pakendi alaääres paiknev värvijoonte koodsüsteem koos süsteemile viitava lisateabega, nagu nt „Aastaringne heaolu“. Iga loodud süsteem on kujundatud vastavalt teie elustiilile. Maksimaalse efekti saavutamiseks võib vitamiine koos tarvitada ilma, et peaks muretsema liigtarbimise pärast. Üks ja sama värvikood, mis ühendab erinevaid tooteid on ohutud tarvitada koos, suurendades seeläbi toidulisandite terviklikku toimet, mitte dubleerides üksteist, olles samal ajal ohutu tarbida, luues sünergilise efekti. Toodete valik on omavahel kombineeritav vastavalt soovile ja vajadusele, järgida tuleb värvijoonte sobivust.

LIVOLi vitamiinisüsteem "Loodusest inspireeritud" on mõeldud neile, kes eelistavad taimseid ekstrakte ja soovivad loodusest jõudu saada.

LIVOLi vitamiinisüsteem "Aastaringne heaolu" on mõeldud kõigile, kes soovivad end hästi tunda 365 päeva aastas ja tugevdada pidevalt immuunsust.

LIVOLi vitamiinisüsteem "Aktiivselte elavale inimesele" – neile, keda pidevalt ümbritseb tegevus, kes elavad äärmiselt kiires tempos, on alati hõivatud või kogevad sageli stressirohkeid olukordi.

LIVOLi vitamiinisüsteem "Neile kes soovivad saavutada rohkem" – inimestele, kes elavad füüsiliselt aktiivselt, treenivad või töötavad aktiivselt vaimses töös, õppides.

LIVOLi vitamiinisüsteem "Mõeldes naistele" – mõeldud naistele, kes eelistavad terviklikku lähenemist tervisele.

LIVOL lastele!

Saage tuttavaks vallatute Livoli uute lastele mõeldud vitamiinisarja tegelastega. Need on lahutamatud sõbrad, kes õpetavad, et IMMUUNSUS ja selle teostamine on kõige tähtsam. Uued Livoli lastesarja tegelased soovivad saada iga väikese ja suure inimese asendamatuteks sõpradeks ning aidata neil end aasta ringi hästi tunda.

Gazu, Tipo, Kipo, Imu, Moo Moo ja Mumu pole mitte ainult võluvad ja mängulised, vaid kasulikud ka immuunsusele!

LIVOL hoolitseb tervise ja looduse kõrval ka jätkusuutlikkuse eest

LIVOLi vitamiinid on mõeldud mitte ainult selleks, et võtta loodusest parim ja pakkuda seda inimesele, vaid ka loodusvarade säilitamiseks. Toidulisandeid tootev Orkla Care järgib ringmajanduse põhimõtteid, kuuludes maailma kõige jätkusuutlikumate ettevõtete hulka (põhineb Corporate Knights Global 100 indeksil).

LIVOLi vitamiinid on üks esimesi toidulisandeid Eestis ja Baltikumis, mida turustatakse jätkusuutlikus pakendis. Praegu on vitamiinipakendid valmistatud 50% taaskasutatud plastist ja tulevikuplaaniks on sellele täielik üleminek.

Leia oma lemmiktooted hästi varustatud apteekidest, või telli mugavalt meie e-poest www.careshop.ee.

Jaga
Kommentaarid