SKIN või SKIN MaxFiller on võrratu kingitus inimesele, kes soovib oma välist ilu seespidiselt toetada.

Tervisest pakatav nahk, ilusad juuksed ja küüned loovad aktiivse liidese keha sise- ja väliskeskkonna vahel. Mõlemad tooted sisaldavad nahale, liigestele, luudele, lihastele olulist kollageeni. SKIN MaxFiller suisa 12 000 mg ja sobib hästi 40+ vanuses inimesele. Toote SKIN kollageenisisaldus on väiksem ja seega sobilik inimesele alates 25. eluaastast. Hüdrolüüsitud kollageen hoiab naha elastsena, aitab säilitada noorusliku sära ja vähendab tselluliiti.

Kollageeni moodustumisele aitab mõlemas tootes kaasa Acerola kirsist saadud C-vitamiin, naha niisutatuse eest hoolitseb naatriumhüaluronaat. Naturaalsed mineraalained magneesium ja tsink on samuti olulisel kohal. Tsink on antioksüdant, kaitseb vabade radikaalide eest ja koostoime loodusliku C-vitamiiniga suurendab seda kaitset! Magneesium osaleb raku jagunemise ja uuenemise protsessis, teisisõnu aitab kaitsta nahka väliste kahjustuste eest.

SKIN MaxFillerist saavad nahk, juuksed ja liigesed lisakasu rohelise tee ja pruunvetikate ekstraktist.

SKIN ja SKIN MaxFiller on ilusas kinkekarbis. Ühest karbist jagub kuuks ajaks!

Toode Atlant sobib kasutamiseks eelkõige liigeseprobleemidega meestele ja naistele. Aktiivsete toimeainete sünergia kõhre, luude, naha ja lihaste tervise toetuseks. Suure koguse kollageeni (12 200 mg), glükoosamiini (1500 mg) ja kaltsiumiga kompleks on samuti rikastatud C-vitamiiniga toetamaks kollageeni moodustumist. Kollageen mängib olulist rolli erinevate koetüüpide sturktuuris – nahk, kõõlused, sidemed ja hambad. Tootes sisalduv glükoosamiin on liigeskõhre üks põhikomponente. Kaltsium on vajalik luudele ja hammastele. Atlant on suure väärtusega toode ilusas kinkekarbis ja ühest karbist jagub kuuks ajaks!

Kehalise aktiivsusega tegelejad pööravad rohkelt tähelepanu elektrolüütide tasakaalu hoidmisele, sest higistamise tõttu kaotab organism palju vett, elektrolüüdid aga suurendavad vastupidavust ja toetavad vee imendumist kehalise treeningu ajal. Biofarmacija süsivesikute-elektrolüütidega pulbrid Sport&Cardio ning Sport&Joints joogisegu valmistamiseks sobivad aktiivsetele inimestele kehalise aktiivsuse, intensiivse vaimse ja füüsilise töö või õppimise toetuseks. Looduslikud mineraalid ja vitamiinid annavad energiat, hoiavad jõudlust, parandavad vee omastamist ja toetavad lihaste ning südame tööd. Tooted on Biofarmacijale omaselt ilma lisaaineteta – sisaldavad vaid kasulikke toimeaineid. Ühest pakendist jagub igapäevase kasutamisvajaduse korral kaheks nädalaks.

Pane ise kokku kinkekarp erinevatest toodetest!

BioTsink on käesoleval hooajal omal kohal, sest see toetab immuunsüsteemi talitlust puhta tsinktsitraadiga. Tsink mõjub positiivselt ka nahale, juustele, küüntele ja nägemisele.

Üks olulisemaid mineraale meie kehas on magneesium. BioMagnesium Forte aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning toetab närvisüsteemi talitlust 500 mg looduslikku päritolu puhta magneesiumiga. Tsitraadi vormis mineraale omastab meie keha hästi. Magnis B6 Premium sobib aga stressi leevenduseks intensiivselt töötavale või rasket eluperioodi läbivale igas vanuses täiskasvanud inimesele.

Glükoosamiini abi liigeste tervisele on tänapäeval hästi teatud. BioGlucosamine Marine on soodne ja populaarne valik kingituseks liigesevalude käes vaevlevale vanaemale või vanaisale, sest merelist päritolu puhast glükoosamiinsulfaati on tootes suur kogus – 1500 mg. Võid valida kahe pakendi vahel: 20 päevaks või 60 päevaks.

Alati vaid üks pakk päevas!

Kvaliteetsed Biofarmacija toidulisandid leiad apteekidest üle Eesti!

Jaga
Kommentaarid