Kuula saadet!

Meestekuu kestab kogu novembri. Ja see on hea aeg võtta mehe tervis fookusesse nii endal kui temast hoolival kaaslasel, sõbral või muul pereliikmel.

Tervisekontroll on tänapäeval tehtud lihtsaks ja kättesaadavaks. „Pikema Sõpruse Päeva“ meditsiinipartnerid SYNLAB, Qvalitas Arstikeskus, Confido ja Medicum on 30 erameditsiinikeskuses üle riigi loonud meeste jaoks tingimused, et ka eriolukorra ajal saaks anda vereproovi põhjalikuks tervisekontrolliks.

Dr Margus Punabi ja laboriarstide poolt on koostatud spetsiaalne Pikema Sõpruse tervisekontrolli paketid meestele vanuses kuni 35 ja 35+. Vereproovi andmiseks, millega saab teada ca 10 tervisenäitajat, ei pea olema eelnevalt söömata-joomata. Testi tulemused jõuavad koos selgitustega portaali digilugu.ee.

Kui testist ilmneb, et tervisega on midagi lahti, siis on parem saada sellest teada varem kui liiga hilja. Kui kõik on aga normis, siis võib kasutada ka tubli tervisekontrollija räppar Genka sõnu: "Näitajad olid nii head, et avasin seepeale veini".

Täpsema info tervisepakettide ja „Pikema Sõpruse Päeva“ kampaania tegevuste kohta leiad: pikemsoprus.ee.

Jaga
Kommentaarid