Paljud kergemad viirus- ja külmetushaigused, valud ning muud tervisehädad on üldiselt ravitavad käsimüügiravimitega, mille abil enda enesetunne paremaks muuta. Kuna Azeta missioon on pakkuda väga madalaid hindu, siis saab nende e-apteegist tellida kodus vajalikud apteegikaubad soodsamalt kui teistest apteekidest. Näiteks leiad nende e-apteegist parima hinnaga valuvaigisti Ibumetin 400 mg N10 (toimeaine: ibuprofeen, näidustus: nõrk kuni mõõdukas valu, düsmenorröa, palavik) hinnaga vaid 1 euro (hind 1. septembri seisuga).

Azeta e-apteegist tellides on kliendil alati võimalus konsulteerida apteekriga, et kõikidele muredele lahendus leida.

Apteegi juhataja Aleksei Gladsteini sõnul on konsulteerimisvõimalus kriitilise tähtsusega: „See, et klient saab alati nõu küsida, on õigete ravimite ja toidulisandite leidmisel väga oluline. Nii saame aidata leida parima võimaliku lahenduse kergematele terviseprobleemidele ning asjakohaseid soovitusi jagada.“

Azeta e-apteegis saab konsulteerida spetsialistiga nii azeta.ee veebis kui ka telefoni teel.

Kuna Azeta e-apteek paneb kasutajakogemusele palju rõhku, siis arvestatakse ka sellega, et tooted jõuaksid kliendini võimalikult kiiresti ja mugavalt.

Alati soodsad pakkumised

Azetas on hooajalistele kaupadele sooduskampaaniad, mis tagab sesoonselt suurema nõudlusega toodete parema kättesaadavuse sõltumata sellest, kus tarbija asub.

Kuidas saab Azeta e-apteek konkurentidega võrreldes nii häid hindu lubada? Esiteks on tegemist veebipõhise ostuplatvormiga, mis võimaldab neil e-apteegina püüda kliente üle Eesti, olenemata asukohast. Samuti on Azetal pikaajaline ärikogemus ja oskuste pagas, mis võimaldab neil pakkuda tarbijakeskset lähenemist. Viimasena tooksime välja Azeta missiooni teha käsimüügiravimid kõikidele kättesaadavaks – kõikidel peaks olema võrdne võimalus endale käsimüügiravimeid soetada ja soodsad hinnad aitavad sellele kaasa.

Käsimüügiravimite edetabeli tipus on valuvaigistid, ninaspreid ja kurguvalurohud, mis on septembris Azeta e-apteegis 35% soodsamad kui teistes apteekides (1. septembri seisuga).

Populaarsematele toodetele kehtivad kuupõhised sooduspakkumised, mis on turu parima hinnaga. Ravimite sooduspakkumistele saab pilgu peale visata veebilehel www.azeta.ee.

Lisaks käsimüügiravimitele leiab Azetast suure valiku erinevaid toidulisandeid, tervise- ja ilutooteid, mis on võimalik kampaaniate ajal soetada eriti magusa hinnaga.

Turunduskampaaniad ja soodushinnad muutuvad Azeta e-apteegis eri kategooriate vahel pidevalt, et igaüks saaks võimaluse endale vajalik rahakotisõbralikult soetada.

Tähelepanu! Tegemist on ravimitega. Enne tarvitamist lugege tähelepanelikult pakendis olevat infolehte. Kaebuste püsimise korral või ravimi kõrvaltoimete tekkimisel pidage nõu arsti või apteekriga.

Jaga
Kommentaarid