Teadliku Loomise ja Hingamise Akadeemia on loodud 2013. aastal elukvaliteedi parandamiseks, suurepärase tervise, heade suhete, elujõu ja eneseusalduse kasvatamiseks, oma tõelise mina avastamiseks ja unistuste meisterlikuks teostamiseks.

Sa võid alustada tutvust hingamistöö maailmaga läbi oma isikliku kogemuse mõnel hingamistöö praktikaõhtul Tallinnas või valida virgutav nädalalõpumoodul Algallikal Matsalus, mis on parim koht sellisteks süvitsi minevateks enesearengukoolitusteks.

Tulles üheaastasele koolitusele, mis sisaldab viit nädalalõpumoodulit, valid toetada järjepidevat edasiminekut oma isiklikus kasvus.

Hingamisteraapia ja teadlik hingamine on kasulik kolmes valdkonnas:

  1. Füsioloogiline puhastumine ja tervenemine, hingamisvõimekuse taastamine
  2. Igapäevaelu- ja vanast emotsionaalsest stressist ja traumadest vabanemine.
  3. Uutesse dimensioonidesse viiv vaimne teekond ajas ja ruumis, kus ületatakse tavamõistuse ja kollektiivse teadvuse piire.

Loe hingamisteraapiast lähemalt siit – teadlikust, ühendatust ja vabastavast hingamisest.

TLHA-s saad õppida nii ühe- kui ka kaheaastases hingamistöö ja isikliku arengu programmis. Kaheaastase õppe järel saad hingamisterapeudi ja nõustaja diplomi. Õppekava vastab Rahvusvahelise Hingamisliidu nõuetele (GPBA Professional Training Standards for Breathworkers). Teadliku Loomise ja Hingamise Akadeemia juhataja ja õppekava looja on Tiia Lõoke.

Esimesel õppeaastal on õppetöö keskmes isiklik areng: põhimõtted ja vahendid, kuidas leida rohkem rahulolu, selgust ja rõõmu, olla teadlik oma looja loomusest ning oma elu eesmärkidest. Esimesel aastal võid osaleda lihtsalt enda hüveks, et parandada oma eluenergiat ja elukvaliteeti. See annab väga tugeva põhja ja toetuse suurepäraste muudatuste tegemiseks oma elus. Saad rikkalikult teadmisi, vahendeid ja kogemusi, et luua teadlikult seda, mida sa soovid, võttes vastutuse enda ja oma elu loomise ees.

Õppetöö on äärmiselt praktiline, täienduseks miniloengud ja infolehed. Igal moodulil praktiseerime erinevaid hingamistehnikaid, teeme pea iga päev täispika hingamise sessiooni, kasutame kehateraapia ja stressi vabastamise harjutusi, juhendatud meditatsioone, hüpnoteraapiat ja teisi põnevaid loomise tehnikaid. Inspiratsiooni annavad ka vestlusringid pärast süvitsiminekuid endasse. Koolitused toimuvad hoitud ja lõdvestavas õhkkonnas, et oleks võimalik väljuda igapäevaelu stressist ning jõuda enda sees oleva kindlustunde ja armastuseni.

See koolitus sobib hästi täiendõppeks inimestele, kes töötavad igapäevaselt inimestega (psühholoogid, terapeudid, õpetajad, organisatsioonide juhid), ja inimestele, kes tahavad viia läbi muudatusi oma elus, olla oma elu teadlikud loojad. See koolitus koos hingamistööga on selle poolest eriline, et annab kohe jõu ja väe hakata läbi viima ammu mõtteis mõlgutatud muudatusi nii enda sees kui ka endast väljaspool.

Pikemaajalisem väljaõpperühm loob selleks turvalise keskkonna ja toetab suuremate tagasilangusteta jätkuvat enesearengut ja elukvaliteedi kasvu.

Paljud inimesed, kes on arvanud, et nad ei oska mediteerida ega suuda lõdvestuda, kellel tavateadvus töötab täistuuridel kompuutrina pidevalt, on pärast hingamise seansse avastanud, et nad on lõdvestunud, tavateadvuse „monkey-mind” on kõrvale astunud ja nad „näevad”, „teavad” või „tunnevad” vastuseid oma küsimustele ning selgineb arusaamine oma potentsiaalist. Nagu šampusepudeli kork on pealt ära lennanud, sest ühendus sisemaailma ja oma vaimuenergiaga on taastatud. Edaspidi sujuvad sisemised rännakud, oma mõtete ja elu juhtimine lihtsamalt, õpitakse looma oma elu seestpoolt väljapoole.

Eriliseks boonuseks on soojas vees hingamise võimalused Algallika keskuses.

Tule avasta oma tõeline mina! Tule paranda oma eluenergiat ja elukvaliteeti!

Oled oodatud osalema hingamistöö praktikaõhtutel Tallinnas, nädalalõpumoodulitel Algallikal; TLHA esimesel õppeaastal – iseenda jaoks ja kaheaastases hingamisterapeudi väljaõppe programmis!

Loe rohkem TLHA kodulehelt ja Facebookist.





Jaga
Kommentaarid