Üheskoos läbiti 102 412 kilomeetrit, millest suuskadel 86 166, kõndides 11 233, joostes 2 740, jalgrattal 1 409 ja kepikõndi tehes 862 km. 12,5% kilomeetritest koguti väljaspool terviseradasid ehk mujal looduses. Kõige enam kilomeetreid kogusid liikujad Kõrvemaa, Tartu Maratoni, Nõmme-Harku, Kuremaa, Pirita, Palivere, Haanja ja Keila terviseradadelt.

„Kuigi „Vabariigi terviseks!" algatus on selleks korraks läbi, siis julgustan kõiki igapäevaselt liikuma. Üle Eesti on 120 terviserada, kus on mugav joosta, kõndida ja rattaga sõita, lisaks on radade servas jõulinnakud. Kodulähedased rajad on hea võimalus end töö- või koolipäeva eel, lõunapausi ajal või lõpus turgutada, oma tervist toetada ning meelt puhata - kas või pool tundi päevas!" sõnas Lõoke.

Eesti Terviserajad SA asutasid 2005. aastal ettevõtted Merko Ehitus, Swedbank ja Eesti Energia. Tänaseks on Eesti Terviseradadest saanud üks suurimatest liikumisharrastuse mõjutajatest. Kokku on Eestis enam kui 1100 kilomeetrit aasta läbi kasutatavaid terviseradasid, mida külastatakse hinnanguliselt 6 miljonit korda aastas ning mida hooldab 200-liikmeline rajameistrite meeskond.