Kadri (35): meie naudime mängu

Mulle meeldib seks tohutult ja ma naudin seda võimalikult sageli. Seks on esiteks ülimõnus, aga ka kiire ja efektiivne viis, et lähedus- ja ühtekuuluvustunnet partneriga tugevdada ning vaimset ja füüsilist heaolu tekitada.

Paraku oleme ilmselt kõik kogenud, et pikaajalises suhtes kaovad tasapisi elevus ja kõhus lendlevad liblikad. Õhtul pärast laste magamapanekut oled ise surm­väsinud ja metsiku seksisessiooni asemel unistad vaid kiirest uinumisest. Kaasa ei aita korduvatest rasedustest ja imetamistest kurnatud ning vormist väljas keha ega kodu, mis ajakirjadest nähtud klanitud pildi asemel meenutab tornaadost räsitud lastehoidu.

Mulle meeldib seks tohutult ja ma naudin seda võimalikult sageli.

Miks ma sellest kõigest üldse räägin? Sellepärast, et rõhutada: hoolimata kõigest eelmainitust naudin ma praegu seksi ja orgasme oma pikaajalise partneriga rohkem kui kunagi varem. Ja seksleludel on meie elus aina suurem roll. Rõhutan sõna MEIE, sest kuigi mänguasjad võivad mõningatel juhtudel asendada partnerit, tuleb minu jaoks nende suurim väärtus ja efekt välja just partneriga koos kasutades. Need toovad magamis­tuppa naeru, avastamisrõõmu, suhtlemist ning selle kaudu lähedust ja paremat partneri tunnetamist.

Seksmänguasjadest tuleb esimesena kindlasti pähe vibraator ja oma esimese sain sõbrannadelt kingituseks tüdrukuteõhtul koos soovitusega kasutada seda julgelt ja nii tihedasti, kui hing ihkab. Olin väga õhinas ja tänulik, kuna olin vibraatori soetamisele juba mõnda aega mõelnud, aga häbelikkusest ei olnud ise ostuni jõudnud. Asusin ka usinasti katsetama, aga ausalt öeldes jäi see mulle pelgalt mehe asendajaks, kui üksi olles seksiisu peale tuli. Tagant­järele hinnates saan öelda, et lelu kasutamine jäi soiku, kuna see ei andnud mulle päriselt soovitud efekti.

Vajan enamat!

Kuulun, üllatus-üllatus, nende 75–80% naiste hulka, kes ei saa orgasmi ilma kliitori lisastimulatsioonita ja pelgalt penetreerimine võib olla küll meeldiv, aga orgasmikarjeid see minust (seni) välja ei meelita. Olen pikalt ja põhjalikult tegelenud enese­rahuldamisega, seetõttu tunnen oma keha väga hästi ja orgasmid ei ole mulle kunagi võõrad olnud. Olen alati teadnud, mida peaksin partnerilt ootama. Paraku juhtus see, mis paljudega — vahekord ilma lisatähelepanuta kliitorile ei pakkunud mulle oodatud orgasme. See tekitas pettumust ning tunde, et ma ehk ei ole päris normaalne. Päriselt. Minuni ei olnud jõudnud teadmine, et ma kuulun enamuse hulka. Aga kui küsisin ühe ürituse käigus sõbrannadelt, et kuidas neil orgasmiga lood on, olin positiivselt üllatunud, kui kõik seitse teatasid, et ka nemad vajavad orgasmi saamiseks kliitori stimuleerimist. Ma ei olegi ebanormaalne!

Orgasmi saamiseks vajan penetratsioonist enam.

Üsna tutvuse alguses ütlesin kaasale romantilise õhtu käigus otse välja (ja olen ainuke naine, kes seda talle on öelnud!), et orgasmi saamiseks vajan penetratsioonist enam. Sellest ajast peale on ta minu vajadustega igati arvestanud. Saame mõlemad ühel või teisel moel orgasme ja kuna aastate jooksul oleme teineteist nii vaimselt kui ka füüsiliselt paremini tundma õppinud, siis seksi kvaliteet meie mõlema jaoks aina paraneb.

Naised, rääkige oma partneritele, mida te päriselt vajate! Mehed ei ole sageli nii teadlikud, kui loodame, ja nad väärivad ka seda osa seksist ehk oskust partnerit parimal võimalikul moel rahuldada. Meie ise olemegi parimad õpetajad.

Reisisuveniir

Suurem tähelepanu kliitorile on juhtinud ka meie edasist teekonda sekslelude maailmas. Järgmine seksmänguasi tuli minu ellu üllatus­kingitusena. Abikaasa naasis lähetusest ja tal oli kaasas kingitus — “tulede ja viledega” vibraator, millele oli lisatud armas-veider jänesepead meenutav ja eraldi vibreeriv kliitoristimulaator. Vau! Ei osanud esimesel korral sellest midagi oodata ja ilma liialdamata sain orgasmi umbes minutiga. Lihtsalt nii ootamatu ja intensiivne oli see kogemus. Ei maksa arvata, et edasised kogemused kõik alati sama võimsad oleksid, aga sellel kuldsel jänkul on suuri teeneid selles, et me mõlemad naudime sekslelude kasutamist ja uute katsetamist.

Järgmiseks võtsin ette jällegi üsna populaarse ja väga positiivse tagasisidega paarivibraatori. Imelise disainiga, puldist juhitava, vibreeriva ja stimuleeriva vidina, mida paar saab kasutada koos nii, et üks osa sellest sisestatakse naisele tuppe, teine pool jääb stimuleerima kliitorit. See peaks tekitama vahekorra käigus mõnu mõlemale osapoolele. Paraku ei ole see meie puhul päris oodatud efekti andnud, kuna kipub hoogsa tegevuse käigus paigast nihkuma. Seetõttu oleme seda kasutanud loodetust vähem, aga me ei anna alla! Aeg-ajalt tekib meil eksperimenteerimisvalmidus ja siis tõstame oma Lelo jälle kapist välja ja proovime uuesti. Mis siis ikka valesti saab minna? Natuke nalja ja võimlemist ei ole kunagi paha.

Seksleludel on meie elus aina suurem roll.

Minu lühikese lelukogemuse lõpetab vibreeriv armurõngas. See oli minu pikaajaline mõte ja hiljuti ma seepärast suuna erootikapoodi ka võtsin. See on silikoonist rõngas, mis pannakse ümber kõvastunud peenise, aga samal ajal on tal küljes vibreeriv kliitoristimulaator. Jällegi väga laheda ja minimalistliku Jaapani disainiga vidin, mis sai abikaasalt plusspunktid väikeste mõõtude eest. Selle saab asetada diskreetsesse pisikesse karbikesse ning võtta kas või matkale kaasa. Mitte et meil oleks metsas matkal ilmtingimata sekslelusid tarvis, aga armurõngas pakkus üle ootuste positiivset kogemust, kuna püsis täpselt õige koha peal. Sain parima võimaliku orgasmi osaliseks, kui kliitor ja vagiina olid üheaegselt stimuleeritud. Misjonäripoos võib seepärast nüüd mõneks ajaks saada minu lemmikasendiks!

Siinkohal minu nimekiri lõpeb, kuid kindlasti mitte kauaks, sest “hammas on verel”. Kasutan edaspidigi erinevaid võimalusi, nende seas ka mänguasjade abi, et oma seksuaalelu rikastada.

Epiloog

Lelusid võib võtta kui partneri asendust, aga minu jaoks on need eriti maagilised just ühiselt katsetades. Oleme pikaajalises suhtes suutnud abikaasaga seksi kvaliteeti aina parandada ja me veel ei peatu. Suurim seksuaal­organ on aju — kõik saab alguse mõtlemisest. Veedame vähemalt kord aastas intensiivselt intiimse öö oma tunnetest, kogemustest ja fantaasiatest vesteldes. Elevus, mis seostub uute kogemuste ja nende ettekujutamisega, on sageli isegi suurema väärtusega kui nende reaalne tulemus. Oleme veetnud kirgliku öö ka pelgalt veebi-erootikapoe sisu uudistades. Reaalse poe külastamine on samuti silmiavav ja mõnus tegevus. Nii tore ja elevust tekitav on sealt pakikesega välja astuda, et partnerit (ja ennast) meeldivalt üllatada. Mõelge, mis teile võiks huvi ja elevust pakkuda, ostke lisaks kvaliteetset libestit ning nautige mängu, elumängu ja seksimängu.

Suurim seksuaalorgan on aju – kõik saab alguse mõtlemisest.

Anu (50): ma olen terve naine ja tahan seda kõike saada!

Jah, mulle meeldib mängida! Igas vanuses ja eakohaste mängu­asjadega. Lähenedes 50-le, on mul mänguasju päris ilus hulk kogunenud. Selle kollektsiooniga pole täies mahus keegi teine peale minu enda mänginud. Osad toredused on kahe peale lelutamiseks, paljudega meeldib mulle üksi mängida ja seda siirast armastusest iseenda vastu.

Elurõõmsa ja täiskasvanud naisena arvan teadvat, mis mind erutab.

Elurõõmsa ja täiskasvanud naisena arvan teadvat, mis mind erutab. Etteruttavalt kinnitan: mul on armas partner ja minu mänguasjade kollektsioon pole peegeldus seksipuudusest. Siiski jah, seksipuudusega on mul eluteel kokkupuuteid olnud ning siis on meele lohutuseks ja lahutuseks hea siidi seest välja voltida mõni armsaks saanud leluke ja endale mängurõõmu lubada. Tsiteerides üht mu mentorsõbrannat: on võimatu, et ühes mehes on sada protsenti kõik vajalik olemas. Keha on pill, millel mängimist peab õppima ja harjutama, harjutama, harjutama. Iga naine on eriline!

Niisiis, minu lelukollektsioon!

Õppida on muidugi võimalik ka kõiksugu vaimsete praktikate kaudu ning neist lähtuvalt võiks ainult suurest armastusest Maailma või Mehe vastu või seksuaalenergias olemise oskusest orgasmideni jõuda. Tantristlikud praktikad on imeilusad ja meenutavad Michelini restorani 15käigulist gurmee­degustatsiooni koos sobivate väärtveinidega. Jaa, muidugi on hea. Aga kurjam, vahest isutab ju burgeri ja friikate järele!? Pealegi, tärniarmatsemiseks peab aega võtma, tihti ka “aja broneerima”, samuti on juhtunud, et “kohad on pikalt täis”. Proovi sa siis nädala või kuu jagu näljas olla. Teeb kurjaks küll. Tegelikult võiks ju iga päev endale väheke midagi head lubada.

Algajaile ja ettevaatlikele paarislustijaile — laksutaja-joonlaud stiilis “halli erinevad varjundid”; sidumisnöörid ja -rihmakesed; siidlindid ja paitussuled (need näevad välja kui luksuslik suline tolmutaja, aga tööd teevad hellalt); kelmikad sukk-kostüümid ja pitskorsetid ning Moulin Rouge’i stiilis nibukaunistused.

Tegelikult võiks ju iga päev endale väheke midagi head lubada.

Edasijõudnud koosmänguharjutajaile — partneri erektsiooni pikendavad rõngakesed ja needikestega rihmakesed, millest mõne puhul saab puldist ka nn väikse särtsu sisse lasta. Rõhutan, on oluline, et partnerile see kõik ikka vastuvõetav ja lusti lisav oleks. Ei kujuta ju ette, et mees armatsemise ees hirmu peaks tundma.

Puldiga ja puldita vibraatorid — väike särtsuasjake, mis meenutab ovaalset kivi “Star Treki” sarjast, mis oli tehtud teiselt planeedilt pärit asukate kõnest arusaamiseks. Sellel on kolm režiimi ja soovitan mängida alguses ikka esimese noodi peal. Nunnud nibu­imejad ja väheke karmimad lõksulaadsed ripatsid. Tunnistan, et kuigi mulle meeldib väheke jõulisem lähenemine, siis viimane lõksulelu on minu jaoks sutsuke liiga vägev. See sai kunagi Berliini mänguasjapoodi väisates sõbrannaga naerusuiselt soetatud. Alles oli kaks komplekti. Mina sain leebemad ja sõbranna karmimad “näpistajad”. Hoian sulle pöialt, armas sõber!

Rõõmukohvrike. Eraldi tooksin välja toreda asja, mis meenutab kiirabis kardiogrammi tegemiseks mõeldud kaablite-­kleepsude-klemmide komplekti. Nii see käibki. Rütmi mõõtmise asemel annab see nahale kinnitatud kleepkinnitusega klemm erineva tugevusega mõnu­signaali, seda kerge elektrivooluga. Soovitus esmaproovijale — kui katsetate paarina, hoia pult oma käes, ja kui mõnuled iseendaga, alusta ikka kõige madalamast astmest. Kuigi seesinane vidin sai soetatud netipoest, pidin uue kanni siiski isiklikult poodi tagasi viima. No ei käivitu, “vänta” palju tahad. Probleemi lahendamisega tegelesid peaspetsialisti puudusel kaks kohalikku IT-noormeest, ise vaikselt pobisedes, et “jaa, ma olen ka kasutanud, kui randmed valu on teinud!” Aga tööle me uue rõõmulelu saime ja kiirkoolituse juhtpuldi käsitsemiseks samuti. Küll profid juba teavad!

Soolovarustus, millest osa asju läheb sobiva partneri puhul mängu ka paarisharjutuste korral — anaaltapid ja mitmesugused dildod. Tunnistan, et austusest kaaslase vastu pole minu varustusse iial kuulunud suuremamõõdulist kui minu partneril.

Ekstra eriline. Kui aga peaksin valima üksikule saarele minekuks ühe lelu, siis ilmtingimata oleks see vaakumotsikuga helilainetel töötav vibraator-stimuleerija. Muuseas, vidinat soovitas mulle üks väga lähedane meessõber, kes filosofeeris “milleks neid mehi veel vaja, kui selline asjake on välja mõeldud”. Sedasama mänguasja olen soovitanud mitmele sõbrale-sõbrannale. Mõnele olen ka tema palvel selle oma aadressil tellinud. Ilmselt mõeldakse selles e-poes, et ma kogun neid. Kui sa kahtled enda erutumis- või orgasmivõimes, siis ma luban — selle vidinaga saab töö tehtud kahe minutiga. Pane või altarile. Muidugi ma soovitan mõnuleda kauem ning ka vannis või duši all. Vidin on vaikne ja näeb välja kui ergonoomilise kujuga e-sigar.

Vahva ja rõõmutoov on, kui ka mees mõistab naise mängulusti ja lelulembust.

Mida naised vajavad

Vahva ja rõõmutoov on, kui ka mees mõistab naise mängulusti ja lelulembust. Seks on siis veelgi imetlusväärsem, kui ühised lelulemmikud leitakse. Mees, kui sa seda lugu loed, siis tea: meie, naised, vajame teid armatsemiskunsti jagamisel väga! Pole kehakülmi naisi, lihtsalt kõigil meil on erinev ülessoojenemise teekond. Palun õpi seda teekonda tundma! Aega võttes ja uudistades. Õppides ja nautides. Mängides ja mänguasju katsetades. Luban, et sa üllatud ning nauding, mida tahame tulena vastu jagada, sütitab ja laseb ka sul leegitseda, ilma maha ja läbi põlemata.