Tugevneb romantiline side. Kuna mediteerimine aitab inimesel iseenda tundeid paremini mõista, siis on inimene seetõttu siiram ning temas on vähem sarkasmi ja vihatunnet. Sarkasmita toimib suhtes omavaheline suhtlus oluliselt paremini. Teineteise vastu ollakse hoolivamad. Õpitakse ka teineteise emotsioone ja arvamusi rohkem austama. See on nagu ühishingamine, mis tugevdab suhet.

Parem meeskonnatöö. Mediteerimine on nagu trenn: mida rohkem seda teed, seda paremaks ja oskuslikumaks sa selles muutud. Seetõttu on mediteerimist hea võtta ühistegevusena, mille käigus saate teineteise tuju tõsta. Tähtis on keskenduda teineteistele. Hea oleks, kui lepite kaaslasega kokku kindla aja, millal mediteerite. Sellest võiks saada harjumus nagu kohtingutel käimistest või ühistest kinoõhtutest. On tähtis, et ühine mediteerimine pakuks teile mõlemale rõõmu ja et tunnete end peale seda paremini kui enne.

Nipid, mida võiksid kasutada. Leidub erinevaid mobiilirakendusi, mida saad mediteerimiseks kasutada. Näiteks Insight Timer, Calm, Unplug ja Headspace. Nendel rakendustel on olemas ka tasuta versioonid ehk saad enne katsetada, kas meeldib. Samas võite minna spetsialisti juurde, kes oskab soovitada asjalikke näpunäiteid ja juhtida teid õigele teele. Oluline on, et kasvaksite suhtes koos. Kolmas variant võib olla grupiga mediteerimine. Lähete näiteks kaaslasega koos, vaatate, kuidas asi on ja kui meeldib, saate hiljem koos õpitud teadmisi rakendada.

Allikas: liveabout.com