Teed ainsana plaane. Kui kaaslane ei tee kunagi ühiseid plaane, siis on see ohumärk. Kui sina midagi ei algata, siis ei toimu ka midagi. Oled ainus, kes proovib teievahelist sidet säilitada. Kui see nii on ja see sind häirib, siis räägi sellest kaaslasele. Tee seda armastaval ja sõbralikul viisil, mitte etteheitval toonil. Anna kaaslasele oma soovidest märku.

Avad ennast oma kaaslasele täielikult, kuid tema ennast sulle mitte. Inimesega, kes end ei ava ja oma mõtetest ning tunnetest ei räägi, on raske koos elada. Alguses on fassaad loomulik, kuid ajapikku tuleb see müür lõhkuda, vaid nii saavad kaks inimest koos õnnelikud olla. Raske on olla kellegagi, kes ei lase endale lähedale.

Sa ei saa tema peale kindel olla. Ta muudab pidevalt oma plaane. Kui lepite milleski kokku, siis teeb ta lõpuks ikkagi teisiti. Seetõttu pole sul ka kindlustunnet, sest sa ei saa täiesti kindel olla, et saad temaga arvestada ja tema peale loota.

Sa pole kohanud ühtegi oma kaaslasele tõeliselt lähedast inimest. See on järjekordne märk, et su kaaslane pole sind täielikult oma ellu lasknud. Talle meeldib sinuga aega veeta, aga kui ta pole sind oma lähedastele tutvustanud, siis pole sa tema jaoks võib-olla nii oluline. Kui see aja jooksul ei muutu ja ta viilib sellest teemast pidevalt kõrvale, siis tasub selle kohta tema käest küsida.

Sa pole tema jaoks number üks. See ei tähendagi, et ta peaks kogu oma aja ainult sinuga veetma. Kui tunned aga, et sa pole tema jaoks sugugi nii tähtis, kui suhtes olevad inimesed võiksid üksteisele olla, siis on midagi valesti. Kui tema õnn on sinu jaoks väga oluline, kuid sulle tundub, et tema tegeleb parema meelega hoopis oma hobidega ning veedab aega sõpradega, siis tasuks sellele probleemile tähelepanu juhtida ja murest rääkida.

Ta ei soovi suhte nimel pingutada. Üks märk ühepoolsest suhtest on ka see, kui kaaslasel pole suhtesse panustamise vastu huvi. Kui miski veab viltu, siis tema sellest probleemi ei tee. Ta ei näe mõtet sellega ennast vaevata. Võite ju rääkida küll, et parandame nüüd seda ja teist, kuid hiljem läheb kõik ikkagi sama rada pidi edasi. Ta lihtsalt pole teie suhte käekäigust niivõrd huvitatud, et oleks valmis oma mugavustsoonist välja astuma.

Muretsed pidevalt, et su suhe leiab kohe-kohe lõpu. Ühepoolset suhet iseloomustab ka pidev hirmutunne. Kui kardad, et su kaaslane jätab su varsti maha, siis kahtlemata tekitab see stressi. Terve ja tugev suhe peaks olema täis armastust mitte hirmutunnet. Kui tunned, et su kaasa justkui kaugeneb sinust, siis tasub teil sellest omavahel rääkida enne, kui on juba liiga hilja.

Allikas: liveabout.com