Naha probiootilise tasakaalu toetamine aitab nahka niisutada ja toita, säilitada kollageenkiudude välimust ja struktuuri ning toetada naharakkude uuenemist ja naha tervislikku barjäärifunktsiooni. Koos aitavad need mõjud säilitada naha vitaalsust, tagades selle särava välimuse. Naha eest tasub alati hoolitseda toodetega, mis hoiavad selle tervislikku probiootilist tasakaalu ja pH-tasakaalu.

Õnneks areneb dermatoloogia koos probiootikumide-alaste avastustega kiiresti. Jaapani auhinnatud mikrobioloog Dr. Iichiroh Ohhira on töötanud pikka aega kestnud arengu käigus välja toote, mis ühendab 21. sajandi tehnoloogia iidse Jaapani fermenteerimiskunsti ning sajandeid tagasi loodud nahahooldusretseptidega. Naha pH-tase ja probiootiline tase on vastastikuses seoses ning välja töötatud Magoroku probiootiline nahahooldusõli sisaldab botaanilist segu, mis tasakaalustab naha pH-d ning toidab seda vajalike sahhariidide, aminohapete ja antioksüdantidega. Tootes sisalduv probiootiline ekstrakt toodab samuti pH-d tasakaalustavaid ja hooldavaid orgaanilisi happeid, mis jätkavad naha tervise eest hoolitsemist.

Kõik Magoroku õli koostisosad on looduslikud, sisaldades käsitsi korjatud metsikute taimede ja puuviljade ekstrakte ning piimhappebakterit. Toode sisaldab inimnaha õlidele sarnaseid asendamatuid rasvhappeid, mis tagavad õli ülihea imenduvuse ja toetavad nii naha loomulikku uuenemisprotsessi. Samas ei sisalda see sünteetilisi lõhnaaineid, stabilisaatoreid, deodorante, säilitusaineid, kemikaale ega kunstlikke värvaineid ning toodet pole katsetatud loomadel.  

Dr. Ohhira nahahooldustooted on ideaalsed igapäevaseks kasutamiseks kõigil nahatüüpidel. Ohutu ja õrnatoimeline probiootiline Magoroku nahahooldusõli sobib ka vastsündinud beebi nahale näiteks mähkmekreemi asemel ning teiste punetust põhjustavate beebi nahaprobleemide korral. See aitab ka täiskasvanutel paiksel kasutamisel paraneda haavadel, põletustel, armidel, psoriaasil, aknel, roseoolal, ekseemil, putukahammustustel, löövetel, päikesepõletusel ning pärmseenest ja viirusnakkustest tingitud haavanditel. Nahahooldusõli võib kasutada ka lamatistel, higivilliklööbel, herpesel, lisaks nahaparasiitide, sügeliste, küüneseene, rosaatsea, jalaseene ja muude nahaprobleemide vastu.

Testimine!
Siiri (26):

Magoroku õli oli pehmendav, sügavniisutav ja imendus kiiresti. Lõhnas küll veidi nagu rasv, kuid see ei olnud ebameeldiv. Olenevalt temperatuurist on ta kas vedelama või tahkema konsistentsiga. Katsetasin järele ja see paistab ka ekseemide vastu hästi töötavat. Omast kogemusest arvan, et psoriaasiga inimestel tuleks seda kasutadagi vaheldumisi psoriaasiravimiga – nii saab parima tulemuse. Minu nahka parandas see kenasti. Ei kipita, kui haavale panna. 

Jaga
Kommentaarid