Soolestik on meie keha kõige suurem immuunorgan. Hoolitsedes selle tervise eest, tugevneb keha üldine looduslik kaitse. Stress, antibiootikumide tarvitamine, reisimine, ebatervislik elustiil ja toitumine võivad viia soolestikus elavate kasulike bakterite osakaalu tasakaalust välja, mis omakorda häirib seedetegevust ja ärritab soolestikku. Igapäevane probiootikumide tarvitamine aitab aga seedetraktis tasakaalu säilitada, taastades kasulikke baktereid ning aidates sellega parandada ka üleüldist tervist ja paljusid nn “elustiilihaigusi” – raskematena neist näiteks diabeeti, südame- ja veresoonkonnahaigusi, ka vähki.

Inimesed, kelle seedetraktis on probiootikumide kolooniad, on tugevamad ning tervemad võitlemaks haigusi tekitavate bakterite ehk patogeensete organismidega. Probiootikumid toodavad aineid, mida kutsutakse bakteriotsiinideks, mis omakorda käituvad kui looduslikud antibiootikumid, tappes soovimatuid mikroorganisme (näiteks pärmseent), viiruseid, parasiite ja baktereid.

20-aastase teadustöö tulemusena on Jaapani auhinnatud mikrobioloog Dr. Iichiroh Ohhira töötanud välja 100% loodusliku toidulisandi, mis lubab täiuslikult taastada inimorganismi optimaalse tasakaalu. Tema OM-X probiootikumid on segu probiootikumidest ehk piimhappebakteritest ja looduslikult esinevatest prebiootikumidest, mis on tähtsad soolestiku heaolule. See 21. sajandi kõrgtehnoloogiline Synbiotic toode sisaldab endas kaheteistkümne liigi piimhappebakteri tüve, nelja orgaanilist hapet, mis aitavad seedetraktis luua õige pH-taseme, ja palju olulisi mikrotoitaineid, nagu näiteks vitamiine, mineraalaineid ja aminohappeid.

Kolm aastat kääritatud ja laagerdunud mass sisaldab inimese soolestiku mikroflooras loomulikult leiduvaid elujõulisi mikroorganisme ja kiudaineid, mis loovad kasulike soolebakterite toitumiseks soodsad tingimused. Toidulisand ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide ega herbitsiide ning on GMO-vaba. Sobib hästi ka allergikutele, olles piima- ja gluteenivaba.

Parima tulemuse saavutamiseks soovitab Dr. Ohhira võtta üks kapsel kaks korda päevas koos veega ja tund enne sööki. Dr. Ohhira probiootikume saab osta kodulehelt www.ohhira.ee ning mitmetest öko- ja tervisepoodidest, mille nimekirja leiab samalt lehelt.

Testimine! Loore (33):

Erinevad toidud ja pingelisemad perioodid tööl panevad mind kannatama kõrvetiste ja puhituste all ning külmetushaigusedki kimbutavad tihti. Hakkasin Dr. Ohhira probiootikume tarvitama kolm nädalat tagasi ja avastasin juba nädala eest, et mu kõht tundub tavapärasest kergem ja vähem pretensioonikas. Toitumist või elustiili ma vahepeal muutnud ei ole ja hetkelgi on käimas kiirem tööperiood. Lisaks on mul hea meel, et leidsin enda jaoks looduspuhtad toidulisandid, mida saan allergiaid ja teisi kahjusid kartmata edasi tarvitada. Rõõmustada saab ka mõtte üle, et teen iga päev oma immuunsüsteemi tugevdamiseks midagi head!

Jaga
Kommentaarid