1. Alusta sidruniveega

Esimese asjana hommikul joo klaasitäis sooja vett, kuhu on sisse pigistatud sidrunit. Sidrunis sisalduvad pektiinid aitavad kaasa ainevahetusele ning jääkainete väljutamisele kehast. 

2. Hommikusöök käivitab ainevahetuse

Süsivesikurikka müsli, võileiva, või kiirpudru, mis hoiavad kehas vett kinni, asemel söö valgurikas hommikueine - munad, lõhe, smuuti, kreeka jogurt on head variandid, mis tagavad keha rahulolu ja täiskõhtu tunde pikemaks ajaks.

3. Tee oma menüüs korralik "reha"

Unusta valmistoidud, suhkur, liigne sool ja rasv, rafineeritud süsivesikud. Söö puhast toitu ja valmista see ise. Vajadusel tee see hommikul kodus valmis ja paki tööle kaasa. Toidu maitsestamiseks kasuta liigse soola asemel maitsetaimi ja maitseaineid. Usu, sa tunned end juba selsamal õhtul paremini.

4. Kella viie tee

Joo õhtupoolikul üks võilillejuure tee, söö värsket kurki ning peotäis mandleid. Võilillejuureteel on ainevahetust kiirendav toime ning korralikult ja regulaarselt keha vedelikuga varustamine on oluline osa keha puhastamise juures. Kui võilillejuuretee sulle ei maitse, siis tassike rohelist teed kiirendab samuti ainevahetust ning sisaldab palju antioksüdante.

5. HIgista

Kõrgem pulss kiirendab vere liikumist veresoontes, mis omakorda ajab higistama, aidates toksiinidel kehast kiiremini väljuda. Sa ei pea selleks minema jõusaali, kodus jõukohaseks võimlemiseks leiad infot nii internetist, youtube vahendusel kui isegi populaarsetest mängukonsoolidest nagu xbox tasuta mängudena. Oluline on, et kordad seda ka homme ja ülehomme.