Nüüd peale teise lapse sündi muutus olukord täitsa tõsiseks, jahvatasin näost sisse igasugu magusaid tooteid ja kõike muud. Ma ei pannud tähelegi, et olen nii paks, aga hakkasin märkama, et ma olen koguaeg väsinud ja muud ma teha ei sooviks kui diivani peal lesida.

See oli aprillis, kui mõtisklesin selle üle, et ei tea palju ma kaalun? Avastasin, et mul pole isegi kodus kaalu. Ostsin selle 17.aprilli õhtul, astusin sinna kaalule ja astusin sama kiiresti sealt maha.

Ma ei uskunud, mis ma sealt nägin, astusin kaalule ja see näitas 112,2kg! Puhkesin nutma, värisesin ja nutsin, ma ei saanud aru, kuidas ma olen asja nii kaugele lasknud.

Koheselt mõistsin, et ma pean midagi totaalselt muutma. Istusin arvuti taha ja pühkisin oma pisarad. Ja siis leidsin Erik Orgu kava, kus oli ka kava imetavale emale. Ma isegi ei mõelnud rohkem ja ostsin ühe aasta pikkuse programmi.

Samal õhtul lendasin poodi, ostsin vajaminevad toiduained ja 18. aprill alustasin ametlikult oma teekonda. Algus oli raske, aga igapäevaga muutus asi aina kergemaks ja nüüd juba olen harjunud sellise eluviisiga ning ma olen rohkem kui rahul.

Nüüd olen kaks kuud kava jälginud ja minu kaalunumber  96kg, kahe kuuga olen kaotanud 16kg!

Vabandusi ma ei leia, et mul on kodus 2 väikest last ja igasugu teisi asju on vaja veel teha – EI VABANDUSTELE! Päeval leian ikka aega iseendale ehk liigutamiseks.

Ning see söögi valmistamine pole üldse nii aeganõudev, vaid hoopis  vastupidi, on  kiire ja nauditav. Ma olen väga rahul ja õnnelik, et muutsin oma eluviisi, VÄGA PIKK TEE on veel ees, aga ma tean, et MA SUUDAN.

Lisan ka endast foto, õigemini enda näost, kuna sealt on justkui need 16kg läinud minema.

Karin