Jah, õgima on õige sõna. Sõin kõike, mis ette juhtus ja vabandus oli ju, see, et tegin nii kõva trenni. Sügiseks olin kogunud kuus lisakilo…

Arvasin, et saan paremasse vormi aga, kui ei tea, mis teed võid hoopis palju trenni tehes ennast paksuks süüa…

Intensiivsele spordile järgnes rasedus, mis asendas vahetpidamatu pugimise pideva näksimise vastu, et iiveldust peletada. Võitlesin iiveldusega veel 20. rasedusnädalalgi ning veidi pikem söögipaus tekitas kiiresti väga tugeva süda-paha-tunde.

Kogusin selga “mõnusad” ülekilod. Kokku tervelt 17 ehk, et endisesse vormi oli pikk tee.

Alustasin Eriku kavadega kohe peale sünnitust ja kui trennikeeld lõppes, lisasin oma päevakavasse ka treeningud. Alguses kärurallid, siis jooga ja jõutrenn; spinning ja ujumine; nüüd ka jooksmine.

Kuigi jälgisin kava väga täpselt, tuli ette pikki kaaluseisakuid, mis olid tingitud valest treeningkoormusest ja toidukoguste suurusest.

Kaal ei saa langeda, kui keha on näljas, seega tuleb toidukogused ikkagi korralikult üle vaadata.

Mina sõin liiga vähe. Ma küll ei patustanud, vaid kasutasin omast arust häid nippe: jõin rohelist teed ja kõndisin köögist minema (Loe- “parim viis kaalu langetada on kõndida. Kõndida köögist minema”).

Kaal aga seisis ja mina treenisin veel rohkem ja jälgisin ülihoolikalt, mida suhu panin aga kaal ikka seisis…. Ooo see frustratsioon, mis pead tõstis :)!

Lõpuks taipasin koguseid tõsta ja kohe, kui olin kogused paika saanud hakkas kaal langema.

Aga suures hirmus, et oi nüüd tulevad kilod tagasi, hakkasin veel rohkem trenni tegema :) Mis kaal tegi? Seisis jälle! Kurtsin muret Erikule ja tema käskis veelkord toidukoguseid tõsta. Ausalt, ma pööritasin silmi! Mõtlesin endamisi – kuule, ma olen kodune emme ja pean sööma, nagu teeksin rasket füüsilist tööd ja intensiivset trenni???!

Samas, kui järele mõelda siis magamata ööd, igapäevased kärurallid ja lapsekandmised, pluss loomulikult trennid, siis tulebki välja, et aktiivsus on üllatavalt suur. Igatahes kukkus mul toidukoguse tõstmise peale kuuga veel neli kilo ja ülejäänud on läinud on sulanud vaikselt vaikselt 1-2 kilo kuus; nüüd lõpus 200-300 gr kaupa.

Praeguseks olen kaotanud 19 kilo :)!

Ideaalkaaluni on minna veel mõni kilo aga kaalunumbrist olulisem on minu jaoks vorm ja enesetunne. Nii, et nüüd tuleb allesjäänud pekk lihastega asendada ja seda hoida!

Minu õppetunnid

Vaata hoolega üle oma treeningkoormus ja toiduportsionid.
Ole järjepidev- ainus, mis Sind päriselt sihile viib on järjepidevus. Ei piisa pool päeva tubli olemisest.
Kui sul on mingid isud pidevalt siis on mingi toitaine puudujääk organismis. Täisväärtuslikult toitudes ei peaks olema isusid šokolaadide ja magusa järele.


Regiina

Loe teisi edulugusid SIIT!