Praegu kaalun 103 kilo, nii et maas on 24 kilo! Viimati kaalusin nii vähe 12 aastat tagasi. Minu rasvaprotsent oli kaalutipus 46,6, mis on III astme rasvumine! Praegu olen rasvumise II astmel ja see teadmine on mulle isegi olulisem kui kaal – liigun õiges suunas! Ma ei tea, kuhu välja jõuan aga olen üliõnnelik!

Trenni kahjuks ikka veel teha ei jõua, aga loodan ka sinnamaani jõuda, kui kaal veel langeb. Hea on see, et kõrge vererõhk on nüüd stabiliseerunud ja normis.

Mis on minu laual teisiti? Enam ei söö ma saia ja nisujahutooteid. Ja ennist arvasin, et light-jogurteid süües võiks kaal langeda, aga seda mõju neil toodetel küll ei ole. Olen kodukondiiter ja selles mõttes on toitumiskava jälgimine paras väljakutse, aga saab küll! Näiteks nisujahu olen vahetanud riisijahu vastu välja, oma küpsetisi ikka aeg-ajalt maitsen ja sünnipäeval ikka tüki torti söön, aga kõik see käib toitumiskava jälgimisega käsikäes.

Enne mõtlesin ka, et toormoosi on võimatu ilma ohtra suhkruta süüa aga nüüd segan maasikatele juurde banaani ja saan ideaalselt hakkama!

Enne sõin pidudel 3-4 torditükki korraga, täna juba ainult 1. Vanasti võisin ka liiter jäätist korraga ära süüa – see polnud koos maasika toormoosiga mingi probleem! Praegu tuleb sein ette ja keha ei suuda. Kui tõesti ongi magusaisu, siis aitab vahepalana banaan.

Minu  heade tulemuste eeskujul on Eriku toitumiskavaga juba  liitunud 6 inimest. Töökaaslased imestavad, et portsud on nii suured! Ja ikka võtame alla!

Tunnen ennast palju paremini ja vahe endise toitmisaegse enesetunde ning Eriku kava ajal tekkinud energiatasemega on väga suur. Tean ka seda, et kui ma ei jälgiks kava, siis tuleks kilod kohe tagasi, ilmselt isegi rohkem, kui varem kaalusin. Seega tagasiteed mul ei ole ja tagasiteed ma ei taha ka.

Kodused toetavad mind igati – isegi 12 aastane õelaps palub, et teeksin talle Eriku toite, sest need lihtsalt maitsevad nii hästi.

Midagi rasket toitumiskava jälgimisel ei olegi, kui kava täpselt jälgid. Eemärk on ju tervislikult süüa! Mul on läinud lihtsalt ja tahan seda teed edasi käia.

Ja  veel  positiivsetest  emotsioonidest  – riidepoes on hoopis parem käia. Riided  istuvad  paremini ja enesetunne endale midagi selga valides on kirjeldamatult parem. Muidugi tuleb vana garderoob tänu Erikule nüüd täiesti välja vahetada. Kõik on liiga suur!

Olen 150 % muutunud ja hoopis teine inimene. Ma  ei  ole  25 aastat kleiti kandnud – nüüd  on üks  pidulik  üritus  ees. Lasen endale viimaks kleidi õmmelda. Aga nali on selles, et kuna võtan nii tublisti alla, siis esimeses  proovis tuli juba selle õmblusi  vähendada! Erikule tuhat tänu!

Külasta Eriku blogi SIIT!