31.12.2016, 09:00
Kanafilee viiel moel
Rohkelt valku, B-rühma vitamiine, mineraalaineid ja suhteliselt vähe rasva sisaldav kanafilee on armastatud toit tervisesõprade menüüs. Kuidas valmistada seda nii, et igavaks ei läheks? Siin viis vahvat võimalust kanafileest maitseelamuse loomiseks.
Kanavokk rosmariini ja sidruniga
KAHELE / LV, GV (gluteenivaba sojakastet kasutades)
> 50 g täisterariisi
> 300 ml vett
> 1 broilerifilee
> 1 sl rapsiõli
> 100 g brokoliõisikuid
> 1 tl sojakastet
> soola
> pealepuistamiseks 1 sl seesamiseemneid
Marinaad:
> 1 küüslauguküüs
> 1 rosmariinioks
> 1 tl oliiviõli
> 1 sl sojakastet
> poole sidruni mahl ja riivitud koor
> pipart