02.11.2016, 09:00
Toitvad terad põhiroaks ja magustoiduks
Teraviljad ja seemned on tervisliku toituja asendamatud sõbrad, sest nendest ammutame energiat ja vajalikke toitaineid. Lisaks pakuvad tänuväärsed terakesed rohkelt inspiratsiooni ka köögikatsetustes.
Toortatra-kapsaroog lõhega
Väge täis kodumaine toortatar sobib suurepäraselt putrudesse, hautistesse, müslidesse ja mujalegi. Panniroog kapsa ja lõhega valmib lihtsalt ja kiiresti ning viib keele alla.
NELJALE / Gluteenivaba
> 2 dl vett
> 1 dl toortatart
> 1 sibul
> 1 küüslauguküüs
> veerandik keskmisest kapsapeast
> 250–300 g tükk lõhet
> 2 sl oliiviõli
> 1 sl võid
> 3–4 sl hakitud tilli
> soola, pipart