MotFit online koolitus on neljanädalane programm, mis annab osalejatele põhjaliku ülevaate tervisliku eluviisi baastõdedest. Õppeprogramm pakub paindlikkust ja põhineb järelvaadatavatel veebiloengutel, võimaldades osaleda oma tempos, ajast ja asukohast sõltumata. Hõlmatud on järgmised fookusteemad:

  • Motivatsioon ja eesmärgid: sh realistlike ambitsioonide seadmine, distsipliini ja järjepidevuse hoidmine, tagasilöökide seljatamine.

  • Tervise hoidmine ja vaimne tasakaal: sh tervislik treening, haigustega toimetulek, spordivigastuste ennetamine, rasedus, ületreening, psühholoogiline heaolu, stressi mõju ainevahetusele.

  • Toitumine ja energia: sh tasakaalustatud toitumine, optimaalne kehakoostis, dieedilõksud, praktilised soovitused ja retseptid.

  • Liikumine ja jõutreening: sh jõusaali ABC, ohutu lihastreening, anatoomia eripärad ja mõjud harjutuste sooritamisel, treeningkavad, taastumise olulisus.

„Paljud otsivad kiireid tulemusi, kuid need pole pikas perspektiivis jätkusuutlikud. Meie keskendume sellele, et inimene suudaks järk-järgult ja teadlikult oma elus muudatusi teha ning pakume selle teekonna toetuseks terviklikku lähenemist,“ kirjeldas Karting. Tema sõnul on kaks mõttetut päeva aastas: eile ja homme. „Tähtis on alustada täna ja kohe, isegi kui teha esialgu vaid väikesi samme – suurendada liikumisaktiivsust, korrastada toitumist, leida parem tasakaal töö- ja eraelu vahel,“ lisas ta.

Lisaks arvukatele videoloengutele saab iga koolitusel osaleja FB tugigrupile ja kogukonnale, MotFit uudisirjadele ja kolme kuu jooksul kodulehe Premium-sisule. Igal nädalal toimub otseülekandena hiljem järelvaadatav 1,5-tunnine veebiseminar, kus jagatakse osalejatele praktilisi nõuandeid ja vastatakse tekkinud küsimustele. Soovi korral saavad kõik osalejad ka ühe personaalse videokõne MotFit treeneriga. Koolituse edukas läbimine tagab võimaluse jätkata MotFit Expert tasemel, mis pakub veelgi põhjalikumat juhendamist ja individuaalsemat tuge tervisliku eluviisi hoidmisel.

Kui oled veel augustis puhkusel ja ei tea, kas jõuad koolitusel osaleda, ära muretse! Koolitusel saad osaleda asukohast ja ajast sõltumata ning kõik koolitusmaterjalid, sealhulgas veebiseminarid, on järelvaadatavad 30 päeva pärast koolituse lõppu. Saad startida uusaastalubaduste täitmisega ka septembrist!

Investeeri iseendasse ja astu esimene samm vitaalsuse suunas! Ootame sind ja sinu sõpru koolitusega liituma SIIN!

Jaga
Kommentaarid