Mida pohmakaplaaster õigupoolest teeb? Plaastrid aitavad kehal taastada vajalike vitamiinide ja toitainete taset, mis on alkoholi tarvitades kehast kaduma läinud, eraldades vitamiine ja teisi toimeaineid järk-järgult 12 tunni jooksul.

Teadlased on välja töötanud B-vitamiini ja ürtide segu, mis võimaldab ka peojärgsel hommikul värske ja puhanud enesetundega ärgata:

  • Plaastrites sisalduvad B-vitamiinid soodustavad ainevahetust ja aitavad seeläbi maksa mürkidest puhastada. Samuti ergutab B-vitamiin pikale veninud õhtu järgselt aeglustunud ajutegevust.

  • C-vitamiin annab omakorda täiendava jõu B9-vitamiini toimele ning aitab kaasa kiirele taastumisele.

  • Rohelise tee ekstrakt ergutab keha ja meelt ning soodustab organismi detoksikatsiooniprotsessi.

  • Piimohakas kaitseb samuti maksa toksiinide eest ja soodustab kahjustatud maksakoe taastumist.

  • Artišok aitab kehal alkoholist tekkinud mürke väljutada ning ergutab maksa tegevust.

  • Kroom tasakaalustab pohmelli ajal kõikuvat veresuhkrutaset ja aitab seeläbi vältida soolase-magusa isu nõiaringi sattumist.

Nordaid Pohmaka plaastrid

Kuidas pohmelliplaastreid kasutada?

Ürte ja vitamiine sisaldav plaaster kleebitakse enne peo algust õlale ning eemaldatakse minimaalselt 12 ning maksimaalselt 24 tundi pärast paigaldamist. Plaastri toimemehhanism sarnaneb nikotiiniplaastrile – peale nahale kleepimist vabanevad toimeained plaastrist 12-16 tunni jooksul vähehaaval organismi. Plaastri toime algab 30 minuti jooksul peale selle kinnitamist.

Blue Morning pohmakaplaastrid leiad Nordaid.eu e-poest ja apteekidest kuni 30-protsendilise soodushinnaga.

Jaga
Kommentaarid