PREMIO kontseptsiooni fookuseks pole äri, vaid meie missiooniks on pakkuda tarbijatele tõestatud toimetega tipp-preparaatide ostmiseks mugavat, informatiivset ja turvalist keskkonda ning aidata ka populariseerida seda osa tippteadusest, mis tegeleb taoliste tipp-preparaatide (uue põlvkonna tipp-toetusainete) teaduspõhise arendamise ja uuringutega. Seega: nii vajalikku kindlustunnet kui ka teaduspõhist kliiniliste uuringutega toetatud süsteemset abi saab sulle nüüdisajal pakkuda vaid see, kui iga konkreetne toode, mida sa ostad, kuulub tervis-soodsate maailma tipp-preparaatide hulka (loe, mida tähendavad tipp-preparaadid, täpsemalt siit).

Teeme koostööd maailma juhtivate biotehnoloogia teadusettevõtetega, kes on aastakümneid panustanud ning pühendunud erinevatele uurimissuundadele, olgu selleks siis tervisliku vananemise toetamine või vaimse tervise probleemide leevendamine.

Inimorganism vajab väga pikki OMEGA-3 rasvhappeid (DHA, EPA). Ta suudab neid teatud koguse ka sünteesida, mis on talle aga väga koormav: kulub ensüüme, tsinki, magneesiumi jne. Seega: DHA ja EPA põhihulga peaks andma toit. Paraku annab vaid rasvasem kala neid ainevahetusele toimivas hulgas. PREMIO OMEGA-3 tipp-preparaat on magevee mikrovetikatest (Schizochytrium sp.) pärit kõrgkvaliteetne DHA ja EPA rikas õli, milles on DHA suurem osakaal võrreldes EPA’ga (nii on see ka DHA ja EPA rikastes toiduainetes). Mikrovetikad on OMEGA-3 rasvhapete algallikaks. Kuna kalade kudedesse talletuvad need tänu fütoplanktonile, mis on tarbinud mikrovetikaid, oleks mõistlik tarbida mikrovetikate OMEGA-3 preparaati (garanteeritud puhtus, bioressurssi säästvam). Innovatiivses PREMIO OMEGA-3 tipp-preparaadis kasutatakse mitut patenteeritud tehnoloogiat. Qualitysilver® tagab tavaõlidega võrreldes 2-7 korda parema stabiilsuse ja võimaldab seeläbi kasutada neelamiseks mugavaid väikekapsleid, sest puudub vajadus mahu- ja lisaainete järele. Omegavie® tehnoloogia tagab tipp-preparaadi suurepärased maitseomadused.

Ametlikud teaduspõhised väited: DHA aitab säilitada normaalset aju talitlust ja hoida normaalset nägemist. EPA ja DHA aitavad kaasa normaalsele südame talitlusele.

Antud mikrovetikate OMEGA-3 tipp-preparaati tasuks tarbida väidetes toodud põhjustel, aga ka:

  • neil, kes ei söö kala spetsialistide poolt soovitatavates kogustes (täiskasvanutel igapäevane 250mg DHA ja EPA tarvitamine), mis on vajalik hea tervise säilitamiseks

  • taimetoitlastel, veganitel

  • kalale allergilist reaktsiooni omavatel inimestel

PREMIO portfelli ei paisutata suureks. PREMIO portfelli vääriliste toodete süsteemset ja ranget teaduspõhist valikut juhib sõltumatu ning kompetentne teaduskomitee. Kõik PREMIO kaubamärki kandvad tooted toetuvad PREMIO kontseptsiooni kolmele vankumatule alustalale ning on heaks kiidetud põhjaliku süsteemse analüüsi alusel teaduskomitee poolt. Need on tarbija jaoks teadus-tootjate loodud tipp-preparaadid, kuna need vastavad meie kontseptsiooni kõikidele kohustuslikele võtmenõuetele (vt SIIT!). Lisaks peavad PREMIO portfellis olevate toodete teadus-tootjad olema valmis vastama meie meeskonna kõikidele teadus-praktilistele küsimustele portfelli võtmise hetkel ja ka edaspidi.

Meie missioonis kirjeldatud turvalise ning mugava e-keskkonna maailma tipp-preparaatide soetamiseks mõeldud PREMIOstore e-kaubamaja leiad aadressilt premiostore.eu, kus kõik müügil olev on suurepärase hinna ja tippkvaliteedi suhtega. PREMIO tipp-preparaate soetades soovitame alati ka põhjalikult tutvuda iga toote juures esitatud kogu informatsiooniga, mis on koostatud eesmärgiga sind maksimaalselt abistada sobiva sisulise valiku tegemisel.

Et võimalikult tervena elatud aastaid oleks rohkem!

Sinu PREMIO

Lõpetame professor Mihkel Zilmeri motoga „Targemaks ning seeläbi võrdsemaks ja tasakaalustatumaks muudab inimesi nende süsteemne harimine“.

 

Jaga
Kommentaarid