Taimetark selgitab, mida meie keha kevadel kõige rohkem vajab ja kuidas kevadist kurnatust nii looduslike taimede kui ka purki pandud toidulisanditega leevendada. Näiteks soovitab ta teha detox-kehapuhastust ja lisada toidu sisse kevadisi metsikult kasvavaid taimi. Piisaval hulgal teadmisi taimede tervistavast mõjust on kevadel vaimse ja füüsilise tervise hoidmisel suureks abiks ning kui selles vallas on tarkust juurde vaja, siis Ecoshi nõustajad on alati valmis aitama.

Taimetark ja Ecoshi tootearendusjuht Angelika Somelar

Saatest saame teada, milliseid toidulisandeid võib kevadel pidada eriti kasulikuks. Ühtlasi avaldab Angelika, missuguste taimede poole ta alati ise vaatab, kui kevadel jaksu vähemaks kipub jääma. Nõustaja räägib, et toidulisandeid pole mõtet võtta juhuslikult, sest on oluline teada, kuidas need teatud aegadel ja moel võetuna meie tervist mõjutavad. Ühtlasi selgitab ta, kui tähtis on valida toidulisandeid, millel on olemas vajalikud sertifikaadid.

Kuula saatest, miks on oluline terviklik lähenemine tervisele, kuidas enda organismi toetades kevadele vastu minna, ja leia endale Ecoshi sellekevadine turgutaja „Puhas energia“ SIIT!

Jaga
Kommentaarid