Vaid 20-aastasena lõi ta eduka tehnoloogiaettevõtte ja seejärel koolitusfirma. Säravast karjäärist ja edust hoolimata jõudis ta aga 39-aastasena äratundmiseni, et on olnud pea kogu oma täiskasvanuea sügavas depressioonis. Selgusehetk innustas teda otsima vastuseid iseendast ja teadusest.

Davidi12 kuud kestnud eneseanalüüsi ja teaduskirjanduse tudeerimist päädis raamatuga, mis koondab endas õnne ja heaolu saavutamise tööriistu. „Kehakeemia: kuus elumuutvat ainet“ (ingl k High on Life) sai kiirelt bestselleriks.

Ka tavalugejale arusaadav ladusalt kirjutatud raamat on haarav lugu sellest, kuidas David talle omase uuriva ja uudishimuliku natuurina muukis lahti oma depressiooni. Sel teekonnal tehtud avastused vormis ta meetodiks, mis aitab igaühel muuta oma kehakeemiat, et saavutada oma elus rahulolu ja harmoonia.

Autor annab retsepte kuidas segada kokku „inglikokteile“ ja vältida „kuradikokteile“ - nii nimetab ta kombinatsioone neurokemikaalidest, mida ise oma valikutega kehas loome. Mis toimub su ajus kui rullid terve õhtu sotsiaalmeediat ja miks on sel tegevusel nii sõltuvuslik mõju? Millised tegevused vallandavad eufoorilise mõnutunde ja kuidas luua armumiseks soodsad tingimused?

Neurokemikaalid mõjutavad meie kehas kõike, seal hulgas ka seda kuidas mõtleme. David juhatab oma raamatu lehekülgedel sind läbi arvukate meetodite, kuidas mõjutada oma kehakeemiat eelistatud suunas ja rakendada oma mõistuse täit võimsust.

Õpi juhtima oma ajukeemiat ja saa iseenda parimaks versiooniks

Emotsioonide käsiraamat seletab lahti kuue kehas loomulikult toodetava neurokeemilise aine toimemehhanismid ja annab võtmed, millega luua unikaalne retsept muutmaks oma elu paremaks:

  • Kui vaevled motivatsioonipuuduse käes või oled kaotanud võime nautida elu väikeseid rõõme, saad abi sellest, kui õpid ära oma DOPAMIINI taseme reguleerimise. Mis vahe on kiirel ja aeglased dopamiinil, kumba neist eelistada ja kuidas vallandada?

  • OKSÜTOTSIINI hulga suurendamine laeb sind kaastunde ja suuremeelsusega ning aitab leida paremini ühine keel ja emotsionaalne side ümbritsevate inimeste ja maailmaga. Mis on aga „tume“ oksütotsiin ja milline seos on sel rassismiga?

  • Kui soovid astuda maha meeleheitlikult uperpallitavate tunnete karussellilt, keskendu SEROTONIINILE, see on hormoon, mis...

Loe edasi juba artiklist, kust leiad ka mahuka katkendi raamatust „Kehakeemia: kuus elumuutvat ainet“ (ingl k High on Life).