Täna on Piret kahe väikese lapse – Milli ja Maxi – ema. Esimese raseduse katkemine pani teda aga elule teistmoodi vaatama. „Kõige suurem õppetund on see, et miski siin maailmas pole iseenesestmõistetav. Sa võid ju tahta, aga kõik ei lähe alati nii nagu sa tahad,“ tõdeb ta.

„Ma olin just abiellunud ja rasedaks jäänud. Kõik läks nii nagu raamatutes kirjas. See unistus läks kildudeks, kui minu esimene rasedus katkes. See oli hästi õpetlik ja raske periood,“ räägib Piret saates värin hääles.

Peale raseduse katkemist tekkis tal küsimus, kas ta üldse saabki lapsi. Põhjust miks kaugele arenenud rasedus katkes ei selgunud. „Kas meil sellisel juhul ongi üldse ühist tulevikku?“ mõtiskles ta mis tema abielust saab. Just abikaasa Egerti tugi aitas teda raskel hetkel ja suhe sai sügavust juurdegi.

Isegi kui tol raskel hetkel mingid illusioonid purunesid, siis on Piret endiselt suur unistaja: „Tahaksin säilitada noore unistaja julguse. Unistused ongi inimese elus käivitavaks jõuks. Kui sa tahad õnnelikku elu elada, siis peab olema unistusi ja julgust nende poole kogu aeg püüelda.“

Tervis Plussi podcastis käis külas Piret Järvis-Milder (paremal). Vestlust juhtis Kadi Jaanisoo-Kuld.