Suurenenud fookus ja parem keskendumisvõime toovad kaasa parema sina – sa muutud produktiivsemaks, see võimaldab sul saavutada rohkem nii igapäevastes ülesannetes kui ka seatud eesmärkides.

Rõõmsameelne ja keskendunud olek loovad soodsa pinnase isiklikuks arenguks. See avab ukse uutele ideedele ja võimalustele. Sa oled avatum suhtlemisele, kuulad tähelepanelikumalt ja lood tugevamaid sidemeid lähedastega.

Fookuse suurendamine aitab selgeid eesmärke seada ja nende poole püüelda. Rõõmsameelne meel innustab jätkama, isegi kui tulemused võtavad aega.

Kuidas see fookus saavutada?

Lõvilakk ehk lion’s mane toetab aju tööd ja keskendumisvõimet. Uuringud on näidanud, et selle koostisosad aitavad kasvatada närvisünapse ja ajurakke ehk see aitab vanusest tulenevaid aju degeneratsiooniprotsesse pidurdada või isegi ümber pöörata.

  • Parandab mälu ja keskendumisvõimet: tõstab mälu võimekust ja keskendumisvõimet. See aitab sul olla teravam ja produktiivsem igapäevaste ülesannete täitmisel.

  • Tõstab õpivõimet ja lihtsustab uue info omastamist: lõvilakk toetab õpivõimet ja aitab sul lihtsamalt omandada uut informatsiooni – eriti kasulik õppimis- või tööperioodidel, kus pead olema infole avatud ning ammutama uusi teadmisi.

  • Tõstab energiataset ja vähendab stressi: aitab suurendada energiataset ja samal ajal vähendada stressi. Ole energilisem ja rahulikum!

Fookus ja energia Shroomwelli lõvilakatoodetes

Lõvilaka suusprei Brain & Focus pakub kiiret ja mugavat viisi selle seene kasulike omaduste nautimiseks. Suusprei vorm võimaldab aktiivainetel kiiresti imenduda, pakkudes selgust ja leevendust stressirohketel hetkedel. Seda on lihtne kasutada ja mugav kaasas kanda – lisaks on sel meeldiv piparmündi maitse.

Lion’s Mane Focus on tervislik asendus energiajookidele. Ole energiline ja fokuseeritud ilma energiajookide negatiivsete kõrvalmõjudeta. Uuringud on näidanud, et lõvilakk aitab taastada sünaptilist funktsioneerimist, parandades õppimisvõimet ja suurendades keskendumisvõimet. Joogi valmistamisel on kasutatud üksnes looduslikke koostisaineid – õuna, ingverit ja mett –, mis koos loovad meeldiva maitseelamuse.

Lõvilakatinktuurlion’s mane on tuntud oma võime poolest toetada neuroloogilist tervist. Tinktuur parandab mälu ja keskendumisvõimet, olles suurepärane abivahend igapäevases vaimses töös.

Lisa lõvilaka kasutamine igapäevaellu ja võta seda kui investeeringut oma vaimsesse ning füüsilisse heaolusse. Loomulikult kulub aega, et näha pikaajalisi tulemusi, kuid järjekindlus tasub end ära. Loo rutiin, mis toetab sinu eesmärki tervislikumalt elada – vali kindel aeg päevas, mil tarbid lõvilakka sisaldavat toidulisandit. Võid seda teha näiteks kohe hommikul, et saada energiline ja terav algus päevale. Mõista, et järjepidevus on võti. Ära oota kohest muutust, vaid keskendu pikaajalisele mõjule. Kui muudad lõvilaka manustamise osaks oma igapäevasest rutiinist, märkad ajapikku oma kognitiivse võimekuse, vaimse heaolu ja üldise tervise paranemist. Enamik lion’s mane’i kasutajaid tajuvad esmast mõju pärast 3–4-nädalast kuuri ja mida pikemalt seda tarbida, seda tugevamaks mõju ka muutub.

Tutvu lõvilakatoodetega SIIN.

Jaga
Kommentaarid