Laserprotseduur muudab elu paremaks

Küsitluses, mis viidi läbi 1500 inimese seas, kes olid silmade laserprotseduuri läbinud, ütles 93% vastajatest, et laserprotseduuri näol on tegu ühe nende elu parima otsusega. Mis teeb silmade laserprotseduuri nii elumuutvaks?

Tänu vaid mõnikümmend sekundit kestvale puute- ja lõikevabale Flow 2.0 laserprotseduurile vabaneb inimene aastakümneid kestnud lühinägelikkusest. Päeva pealt on võimalik prillid ja kontaktläätsed ning nendega seotud piirangud ja ebamugavused unustada.

Elukvaliteet tõuseb pärast nädalast taastumist märkimisväärselt, sest nüüd on spordi tegemine, ujumine, reisimine, lastega tegelemine ja isegi hommikul ärkamine kordades lihtsam, mugavam ning nauditavam. Paljud inimesed hakkavad pärast laserprotseduuri rohkem sporti tegema, leiavad uue hobi, mida korras silmanägemisega on märksa parem teha, või valivad sellise karjääri, mis poleks lühinägelikkusega võimalik olnud.

Lisaks on elu turvalisem ja murevabam, sest ei pea kartma näiteks prillide purunemist, muretsema selle pärast, kui kaua on kontaktläätsed silmas olnud või kannatama pidevate silmapõletike käes, mida kontaktläätsede kandmine põhjustada võib. Laserprotseduur on võrreldes kontaktläätsede kandmisega oluliselt turvalisem nägemise korrigeerimise viis.

Laserprotseduuriga võid kordades oma raha säästa

Kui 2024. aastal on sinu eesmärkide seas ka arukas rahaga ümber käimine või investeerimine, tasub mõelda ka laserprotseduuri tegemisele. Paljud inimesed võivad protseduuri kalliks pidada, kuid lihtne arvutus tõestab, et kulutades regulaarselt läätsedele ja prillidele, tuleb laserprotseduur pikas perspektiivis soodsam. Mugavust ja elukvaliteedi tõusu, mida laserprotseduur pakub, ei ole võimalik rahasse väga lihtsasti ümber arvutada. Küll aga on võimalik kokku arvutada oma igakuised ja -aastased kulutused kontaktläätsedele, nende tarvikutele ning prillidele. Selleks on väga hea vahend näiteks KSA prillikalkulaator.

Toome ühe näite. Kui 22 aasta vanune inimene kulutab iga kuu 20 eurot läätsedele ja iga kolme aasta tagant 150 eurot prillidele, siis on tal 60. eluaastaks kulunud umbes 10 000 eurot. Mõned vahetavad prille igal aastal ja osa investeerivad ka optilistesse päikeseprillidesse, seega võivad summad olla ka olulisemalt suuremad. Kui sellegipoolest tundub laserprotseduur suure väljaminekuna, võib paremini sobida selle eest tasumine osadena. Koostöös usaldusväärsete partnerite LHV, Swedbanki ja Medicrediti terviselaenuga pakub KSA ka väga mõistlikel tingimustel järelmaksu võimalusi, millega saab tutvuda KSA kodulehel.

Laserprotseduur on keskkonnasäästlik valik

Õnneks kuuleb üha rohkem seda, et silmade laserprotseduuri kasuks otsustatakse ka sellepärast, et tegu on oluliselt keskkonnasäästlikuma lahendusega kui kontaktläätsede või prillide kasutamine.

Kontaktläätsed koosnevad eri tüüpi plastist. Maailmas on umbes 150 miljonit inimest, kes kannavad kontaktläätsi, tekitades sellega hinnanguliselt üle 132 miljoni kilogrammi prügi aastas. Kas teadsid, et plasti lagunemine võib võtta looduses aega kuni 500 aastat? Kahjuks endiselt paljud inimesed ei mõtle sellele ja sealt tuleb ka kurb statistika: umbes 20% kontaktläätsede kandjatest tunnistavad, et lasevad oma kasutatud läätsed WC-potist veega alla. See tähendab aga suurt hulka mikroplasti meie ookeanides, kalade kõhus ja lõpuks meie toidulaual. Kuigi kontaktläätsede taaskasutamiseks ja sorteerimiseks ei ole veel häid lahendusi, on parim lahendus hetkel see, et juba kasutatud kontaktläätsed leiaksid oma tee prügikasti, mitte loodusesse või WC-potti.

Prillid on üldiselt jätkusuutlikum valik, kuid ka nende tootmine on saastav, samuti ei ole endiselt head lahendust vanade või katkiste prilliraamide või -klaaside ümbertöötlemiseks. Õnneks on võimalik mõnedel juhtudel vanade prilliraamide sisse panna uued klaasid, tänu millele saab prilliraame kasutada mitu korda.

Laserprotseduuri kasuks otsustades on võimalik nii prillide kui ka läätsedega hüvasti jätta ning oma ökoloogilist jalajälge selle võrra vähendada!

Kolm sammu suurepärase nägemiseni

Iga suurem siht koosneb väikestest eesmärkidest. Terava nägemise esimene samm on Flow 2.0 silmauuring, mille käigus saadakse pooleteise tunni jooksul väga põhjalik ülevaade inimese nägemisest ja Flow 2.0 laserprotseduurist. Lisaks saab konsulteerida optometristiga ükskõik millistes laserprotseduuri puudutavates küsimustes. Uuringu lõppedes annab optometrist koostöös silmakirurgiga vastuse, kas inimene on laserprotseduuriks sobilik kandidaat.

Kui uuring on edukalt läbitud, on võimalik broneerida aeg Flow 2.0 laserprotseduuriks. Protseduuripäeval veedab inimene KSA-s kohapeal keskmiselt tund aega, millest laserprotseduuri tegemine ise võtab umbes 15 minutit. Keskmiselt töötab laser Flow 2.0 laserprotseduuri ajal ühe silma lühinägelikkusest vabastamiseks 15 sekundit ehk lühinägelikkusest saab vabaks keskmiselt vaid 30 sekundiga! Lisaks räägitakse protseduuripäeval üle kogu info, mis puudutab protseduurijärgset taastumist, silmatilkade ja ravimite võtmist, samuti saab valida endale uued päikeseprillid. Pärast seda sõidutatakse inimene mugavalt taksoga koju ja taastumine võib alata.

Pärast Flow 2.0 laserprotseduuri soovitame võtta rahulikuks taastumiseks vähemalt ühe nädala. Sel perioodil tuleb vältida silmade hõõrumist või millegi, sealhulgas tolmu, vee või võõrkehade silma sattumist. Seetõttu ei soovita me esimesel nädalal teha trenni, minna sauna või spaasse, vaid lükata need tegevused edasi.

Pärast nädalat kaovad igasugused elustiilipiirangud ja võib taas tegeleda kõigi tegevustega, mis varasemalt päevaplaani kuulusid – minna ujuma, poksitrenni või isegi langevarjuga hüppama. Suureks erinevuseks nüüd on aga see, et kõike saab teha prillidest või kontaktläätsedest sõltumata ja suurepärase nägemisega!

Soovid kohe teada, kas oled sobilik kandidaat silmade laserprotseduuriks? Täida ära KSA kiirtest ja saad vastuse oma sobivuse kohta 2 minutiga! Ja mis kõige parem: kui vastus tuleb positiivne, saad registreerida ülipõhjalikule Flow 2.0 silmauuringule kliinikus kohapeal TASUTA (tavahind 69 eurot). Täida test SIIN!

Jaga
Kommentaarid