PREMIO kontseptsiooni fookuses pole äri. Meie missioon on hoopis pakkuda tarbijatele tõestatud toimega tipp-preparaatide ostmiseks mugavat, informatiivset ja turvalist keskkonda. Samuti soovime kaasa aidata tippteaduse populariseerimisele, mis tegeleb selliste preparaatide teaduspõhise arendamise ja uuringutega.

Seega: nii vajalikku kindlustunnet kui ka teaduspõhist kliiniliste uuringutega toetatud süsteemset abi saab sulle nüüdisajal pakkuda vaid see, kui iga konkreetne toode, mida ostad, kuulub maailma tipp-preparaatide hulka (loe, mida tipp-preparaadid täpsemalt tähendavad, siit).

Teeme koostööd maailma juhtivate biotehnoloogia ettevõtetega, kes on aastakümneid panustanud ja pühendunud erinevatele uurimissuundadele. Olgu selleks siis tervisliku vananemise toetamine või vaimse tervise probleemide leevendamine.

Üks tipp-preparaat meie portfellis on Levagen®+. Levagen®+ palmitoüületanoolamiid on inimorganismis toodetav endokannabinoid (kehaomane, st ei tekita sõltuvust ega kõrvaltoimeid), mida keha toodab vastusena vigastustele ja stressile.

Patenditud LipiSperse® dispersioonitehnoloogia tagab selle preparaadi kasutamisel ülikõrge endokannabinoidi biosaadavuse. Levagen®+ on saanud auhindu kaalukatel konkurssidel, mida toetavad väga autoriteetsetes teadusajakirjades publitseeritud farmakokineetilised ja kliinilised uuringud.

Teadus- ja kliiniliste uuringute alusel sobib seda toodet kasutada järgmiste probleemide korral:

  • kroonilised valud;

  • osteoartriidi probleemid (liigeste jäikus ja liikuvuse häired);

  • uinumise ja une sügavuse probleemid;

  • põletikud ja ülemiste hingamisteede infektsioonid;

  • neuroloogilised häired (sh depressiivsus ja ärevushäired);

  • kõrgenenud rõhk silmades (näiteks diabeedi ja glaukoomi korral);

  • pidev ülesöömine;

  • lihaste liiga suur koormamine tugevama treeningu või füüsilise tööga.

Ülaltoodud probleemide korral on kasutamise „kuldstandard“ kaheksa nädalat järjest, mõistlik on kasutada ka profülaktiliselt, see tähendab neli nädalat. Täpsustatud manustamise juhise leiad PREMIO e-kaubamaja lehelt toote juurest.

PREMIO portfelli ei paisutata suureks. PREMIO portfelli vääriliste toodete süsteemset ja ranget teaduspõhist valikut juhib sõltumatu ning kompetentne teaduskomitee. Kõik PREMIO kaubamärki kandvad tooted toetuvad PREMIO kontseptsiooni kolmele vankumatule alustalale ning need on põhjaliku süsteemse analüüsi alusel heaks kiitnud teaduskomitee. Need on tarbija jaoks teadustootjate loodud tipp-preparaadid, kuna need vastavad meie kontseptsiooni kõikidele kohustuslikele võtmenõuetele (vt SIIT!). Lisaks peavad PREMIO portfellis olevate toodete teadustootjad olema valmis vastama meie meeskonna kõikidele teadus-praktilistele küsimustele portfelli võtmise hetkel ja ka edaspidi.

Meie missioonis kirjeldatud turvalise ja mugava e-keskkonna maailma tipp-preparaatide soetamiseks mõeldud e-kaubamaja PREMIOstore leiad aadressilt premiostore.eu, kus kõik müügil olev on suurepärase hinna ja tippkvaliteedi suhtega. PREMIO tipp-preparaate soetades soovitame alati ka põhjalikult tutvuda iga toote juures esitatud kogu informatsiooniga, mis on koostatud eesmärgiga sind maksimaalselt abistada sobiva sisulise valiku tegemisel.

Et võimalikult tervena elatud aastaid oleks rohkem!

Sinu PREMIO

Lõpetame professor Mihkel Zilmeri motoga: „Targemaks ning seeläbi võrdsemaks ja tasakaalustatumaks muudab inimesi nende süsteemne harimine.“

Jaga
Kommentaarid