Nutra Ingredient Award 2023 võitja Metabolaid® PREMIO® tipp-preparaatide portfellis on Sulle vajalik!

PREMIO kontseptsiooni fookuseks pole äri, vaid meie missiooniks on pakkuda tarbijatele tõestatud toimetega tipp-preparaatide ostmiseks mugavat, informatiivset ja turvalist keskkonda ning aidata ka populariseerida seda osa tippteadusest, mis tegeleb taoliste tipp-preparaatide teaduspõhise arendamise ja uuringutega. Seega: nii vajalikku kindlustunnet kui ka teaduspõhist kliiniliste uuringutega toetatud süsteemset abi saab sulle nüüdisajal pakkuda vaid see, kui iga konkreetne toode, mida sa ostad, kuulub tervis-soodsate maailma tipp-preparaatide hulka (loe, mida tähendavad tipp-preparaadid, täpsemalt siit).

Teeme koostööd maailma juhtivate biotehnoloogia teadusettevõtetega, kes on aastakümneid panustanud ning pühendunud erinevatele uurimissuundadele, olgu selleks siis tervisliku vananemise toetamine või vaimse tervise probleemide leevendamine.

Üks tipp-preparaat meie portfellis on tervist toetav multitoimeline Metabolaid®. Metabolaid® on patenteeritud hibiski antotsüaniinide ja sidrunverbena verbaskosiidide sünergistlikult toimiv teaduspõhine ekstrakt, mis on mitmesuunalisem ja üle kuue korra efektiivsem kui eraldi ekstraktid. Teostatud kliinilised uuringud näitavad, et Metabolaid® on väga efektiivse sünergistliku toimega mitmetele ainevahetusprotsessidele ning panustab seega kehakaalu, rasvaprotsendi, kolesterooli, triglütseriidide taseme ja vererõhu langetamisesse.

Teadus- ja kliiniliste uuringute alusel on seda otstarbekas kasutada, kui:

  • eesmärgiks on tervislikum kehakaal, rasvaprotsent, vööümbermõõt, ülemäärase isu vähendamine;

  • probleemiks on kolesterooli ja triglütseriidide (rasvade) kõrgenenud tase;

  • probleemiks on kõrgenenud vererõhk.

Ülaltoodud probleemide puhul tuleks toodet kasutada vähemalt kolm kuud (ka sellel juhul, kui kasutatakse profülaktiliselt). Üks originaal sisaldab 60 kapslit.

PREMIO portfelli ei paisutata suureks. PREMIO portfelli vääriliste toodete süsteemset ja ranget teaduspõhist valikut juhib sõltumatu ning kompetentne teaduskomitee. Kõik PREMIO kaubamärki kandvad tooted toetuvad PREMIO kontseptsiooni kolmele vankumatule alustalale ning on heaks kiidetud põhjaliku süsteemse analüüsi alusel teaduskomitee poolt. Need on tarbija jaoks teadus-tootjate loodud tipp-preparaadid, kuna need vastavad meie kontseptsiooni kõikidele kohustuslikele võtmenõuetele (vt SIIT!). Lisaks peavad PREMIO portfellis olevate toodete teadus-tootjad olema valmis vastama meie meeskonna kõikidele teadus-praktilistele küsimustele portfelli võtmise hetkel ja ka edaspidi.

Meie missioonis kirjeldatud turvalise ning mugava e-keskkonna maailma tipp-preparaatide soetamiseks mõeldud PREMIOstore e-kaubamaja leiad aadressilt premiostore.eu, kus kõik müügil olev on suurepärase hinna ja tippkvaliteedi suhtega. PREMIO tipp-preparaate soetades soovitame alati ka põhjalikult tutvuda iga toote juures esitatud kogu informatsiooniga, mis on koostatud eesmärgiga sind maksimaalselt abistada sobiva sisulise valiku tegemisel.

Et võimalikult tervena elatud aastaid oleks rohkem!

Sinu PREMIO

Lõpetame professor Mihkel Zilmeri motoga „Targemaks ning seeläbi võrdsemaks ja tasakaalustatumaks muudab inimesi nende süsteemne harimine“.

Jaga
Kommentaarid