Mullu sügisel tegi Synne veretesti, et saada teada, milliseid toiduaineid tema organism paremini seedib ja mis talle üldse ei sobi. Ta vaatas oma toidulaua kriitilise pilguga üle ja tegi menüüs suuri korrektiive. „Eelmise aasta septembrist ei söö ma enam ühtegi valmistoitu. Kõik mu toit on värske või aurutatud: köögiviljad, salatid ja puhas valk. Ei mingeid saiu, pastasid ja suhkruid.“ Synne on otsustanud olla järjekindel. „Iga jumala päev tuleb mõelda, mida me oma toidulauale paneme,“ ütleb ta. Päris radikaaliks ta siiski hakanud ei ole ja lubab endale vahel ka üleastumisi. „Äärmuslik ei tasu olla. Kui on pidu, siis on pidu. Ei juhtu midagi hullu, kui üks-kaks päeva endale seatud piiridest üle lähed – peab aga olema piisavalt tugev, et tagasi rajale saada.“

Mis küll pani nii suuri muutusi ette võtma?

Loe edasi juba artiklist, kuidas Sünne aastaid tagasi heleda leegiga läbi põles ning milliste muudatustega oma elus uue suprsaleda figuuri saavutas.

Jaga
Kommentaarid