Mees ütleb, et Robuse asutamisest alates ei ole ta tavalises jõusaalis käinud, kuid tema vorm on kadestamisväärne. Kuigi talle ja uuringu järgi pooltele Robuse kasutajatele on vahend põhiline treeningvahend, sobib Robus ka lisajõusaaliks, kui ollakse reisil, maal või olukorras, kus on keeruline spordisaali leida. Pange nüüd tähele: nelja komplektis oleva kummilindiga on võimalik anda oma treeningutele maksimaalne vasturaskus kuni 154 kilogrammi.

„Ma väidan, et peaaegu keegi Robuse kasutajatest ei kasva sellest välja. Nii saab alustaja kindel olla, et aina kõrgemad treeningeesmärgid saavad Robusega täidetud. Lisaks füüsilisele vahendile on meil olemas ka ligi 100 erinevat harjutust koondav treeningäpp, kus on võimalik panna kokku endale sobiv treeningkava või liituda reaalajas videotreeninguga treeneri juhendamisel. Tulevikus tahame oma jõusaali teha ka nutikaks,“ lisab Olle.

Kuidas hakkab Robuse kaasaskantav jõusaal meie treeningut mõõtma ja tehisajuga mestis meile reaalajas treeningnõu andma, kuula juba saatest. Stuudios oli Robus Athleticsi asutaja ja juht Mikk-Alvar Olle. saadet juhtis ajakirjanik Martin Hanson.

Vaata lähemalt: Robus Athletics

Jaga
Kommentaarid