- Valgurikas tõmmis osaleb aktiivselt antikehade tootmises ja tagab organismi tugeva ning toimiva immuunsüsteemi.
- Kiudaineterikas tõmmis aitab vältida kõhukinnisust ja võib ennetada mõningaid vähivorme, südame-veresoonkonnahaigusi ja II tüüpi diabeeti ning soodustab kolesterooli väljutamist organismist.
- D-vitamiin aitab paremini omastada kaltsiumit ja fosforit ning seetõttu soodustab luude ja hammaste arengut.
- A-vitamiin aitab kaasa nägemisprotsessi parendamisele ning on vajalik paljude organismi rakkude kasvuks ja arenguks, sh limaskestad. Siit tuleneb tõmmise oluline kaitse infektsioonide vastu.
- E-vitamiin aitab kaasa rakkude vananemise pidurdamisele, hemoglobiini normaalse taseme hoidmisele, kapillaaride seinte tugevamaks muutmisele, lümfotsüütide, puna- ja valgeliblede kaitsele, mille tõttu paraneb organismi varustatus hapnikuga ning üldine kaitsevõime, verehüübimisele, südamelihase tööle, närvikoe talitusele ja immuunfunktsioonile. Samuti järglaste saamisele ja fertiilsuse säilitamisele.
- B1-vitamiin aitab kaasa maomahla normaalsele tekkimisele ja närvisüsteemi, lihaste ning südame normaalsele funktsioneerimisele.
-B2-vitamiin aitab kaasa terve naha, limaskestade, tervete küünte ja juuste tagamisele ning organismis antikehade moodustumisele.
- B3-vitamiin aitab kaasa naha, keele ja seedeelundkonna kudede õigele moodustumisele ning säilimisele ja naha armkoe parandamisele.
- B5-vitamiin aitab kaasa organismi vastupanuvõime suurendamisele stressi vastu, vähendab paljude antibiootikumide toksilist efekti ning kaitseb enneaegse vananemise ja kortsude tekke eest.
- B6-vitamiin aitab kaasa tsentraalse närvisüsteemi normaalsele funktsioneerimisele.

Septembris tasuta tarne!

Lahemaa pärimuskoja musta pässiku tõmmis on puhas. Me ei lisa oma tootesse teisi ravimtaimi, alkoholi, mett ega maitsemõjutajaid. Kasutame oma tõmmise valmistamiseks vaid looduslikult ja pikka aega kasvanud musta pässiku seent.

Lahemaa pärimuskoda teeb kolm ööpäeva valminud tugevat tõmmist 0,5-liitristes ja 1-liitristes taassuletavates pudelites. Musta pässiku tugevat tõmmist tuleb tarbida iga päev korra päevas, soovituslikult 40 ml. Intensiivsema tulemuse saamiseks võib tõmmist võtta ka kaks korda päevas. Seda võib manustada puhtalt või segatuna teiste jookidega.

Pässikut tarbides on soovitatav teha vähemalt ühekuuseid kuure. Nii jõuab selle toime keha turgutada.

Lahemaa pärimuskojas käsitööna valminud musta pässiku tõmmisele on tekkinud palju pikaajalisi tarbijaid:

• „Musta pässiku tarvitamist soovitas mulle meditsiinilise taustaga inimene. Olin pidevas energiapuuduses, kannatasin unehäirete all ja viirushaigused kimbutasid. Kui alustasin pässikukuuriga, siis juba mõne päeva möödudes ei olnud probleeme uinumise ega ärkamisega. Viirushaigusi pole ma juba pool aastat põdenud, kui, siis väga kerge nohu lühikest aega. Oma laste (1 a ja 4 a) pealt näen samuti, et viirushaigused on olematud või põevad nad neid kergemalt läbi. Olen soovitanud oma tuttavatele ja samuti on tulemused positiivsed!“ – Annika
• „Olles ligi pool aastat tõmmist tarvitanud, võin julgelt öelda, et energialaeng, mis ta annab, on täiesti hoomamatu.“ – Kevin
• „Pässikutõmmis on mõnusalt tummise, kuid samal ajal maheda neutraalse maitsega. Lisaks turgutab ihu ja hinge ning lubab pikemat-kvaliteetsemat homset. Ürgne, esiemade ravijook, mis tänapäeval taas au sisse tõstetud. Meie pere võlujook!“ – Terje ja Jan

Lahemaa pärimuskoja musta pässiku tõmmist MUST on võimalik soetada e-poest kodulehelt passik.ee. Tõmmist saadetakse Smartposti automaatidesse üle Eesti.

Samuti saab meie pässikutõmmist soetada erinevatest looduspoodidest üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid