„Edastan suured tänusõnad dr Aleksandr Smoljarile. Kuldsete kätega arst, kes oskab ka väga meeldivalt suhelda!” - R. Rea

Klientide rahulolu uuringust selgub, et 97% Tallinna Hambakliiniku patsientidest soovitaksid oma hambaarsti ka pereliikmele või sõbrale ja 80% pöörduksid vajadusel kindlasti Tallinna Hambakliinikusse tagasi.

Siin on vaid mõned põhjused, miks järgmine hambaarsti külastus just Tallinna Hambapolikliinikusse planeerida.

  • Palju erinevaid spetsialiste. Tallinna Hambakliinikus töötab 60 arsti, kellest 10 on lisaks hambaarstiõppele omandanud ka eriarsti diplomi. See tähendab, et kliinikus on kohapeal olemas kõik spetsialistid, keda teel kauni naeratuseni vaja võib minna. Nende hulgas näiteks näo- ja lõuakirurgid, ortodondid, igemeravi- ja proteesiarstid. Lisaks on arstidele abiks ka müofunktsionaalse ravi spetsialist ja suuhügienistid.

  • Avatud iga päev. Kliinik on klientide jaoks olemas seitse päeva nädalas. Lisaks igapäevasele hambaravile osutatakse esmaabi ka nädalavahetustel ja riiklikel pühadel.

  • Suurepärane asukoht. Kliinikusse pääseb lihtsasti ühistranspordiga ja see on hästi ligipääsetav ka ratastoolis patsientidele.

  • Kvalifitseeritud abi hambatraumade korral. Ajalooliselt on patsiendid hambatraumade korral just Tallinna Hambakliinikusse pöördunud, sest sealsetel arstidel on traumade käsitlemisel suur kogemus.

  • Tuntus. Kümned tuhanded kliendid aastas usaldavad oma hammaste ravi kliiniku väga professionaalsete arstide kätesse.

  • Pikk ajalugu = kogemus. Tallinna Hambakliinik on oma klientide hammaste eest hoolt kandnud juba üle 70 aasta.

Rahulolu-uuringu tulemused

Patsientide tagasiside

Tahan väga tänada dr Tarmo Soiltsi. Kardetav protseduur sai nii meeldivaks, lausa uskumatu! Juba eelmisel õhtul uuris doktor väljatõmmatava hamba olukorda telefonitsi, mis oli väga üllatama panev. Professionaalne, hea huumorimeelega, julgustav, toetav, meeldiv.

Aitäh veel kord ja tulen kindlasti tagasi, kui peaks abi vajama.

- M. Prikenfeld

Olen südamest tänulik, et sattusin teie kliinikusse. Eriti tänulik olen dr Rudenokile. Imetlen tema tööstiili! Ta suutis peletada igasuguse hirmu hambaravi ees! Super töö! Olen siiralt tänulik! Ootan juba uut visiiti!

- J. Suuroja

Minu hing ja süda jäid kabinetti 409 dr Kudrini juurde. On inimesi, kes tulevad ja lähevad, nendest ei jää hinge midagi. On aga inimesi, kes tulevad ja jäävad su hinge. Tänan südamest meeldiva suhtlemise eest!

- J. Helde

Sooviksime avaldada suurt tänu dr Jelena Ganšinale tähelepaneliku ja kvaliteetse töö eest. Ta suutis päästa tarkusehamba (teises kliinikus pakuti lihtsalt see eemaldada)!

- I. Ivantsova ja M. Vjunnikova

Tahaks tänada dr Kõppu ja tema abilist. Kartsin jubedalt hamba väljatõmbamist ja olin väga pinges. Nad olid nii professionaalsed ja lihtsalt nii armsad inimesed, et sain kuidagi oma hirmust võitu ja asi sai tehtud. Dr Kõppu julgen igal juhul kõigile soovitada.

- M. Neidla

Jaga
Kommentaarid