Kalju asus kohtumist 16. minutil juhtima, kui Promise Davidi suurepärase eeltöö realiseeris väravaks Nikita Komissarov. Seitse minuti hiljem oli aga seis viigis, sest iluväravaga hiilgas Kevin Burov.

Teist korda haaras Kalju juhtohjad 30. minutil, mil Komissarov keerutas karistuslöögi Richard Alandi selja taha. Tammeka ei jätnud siiski jonni ja juba 35. minutil tõi Ahmed Basheri tabamus taas tabloole viiginumbrid. Kohe järgmisel rünnakul viis aga Davidi soolovärav Kalju poolajapausile 3:2 eduseisul.

Kohtumise lõppskoori vormistas 81. minutil David, kes suunas võrku vahetusmees Pavel Marini täpse söödu. Mullu ennast Batmaniks ristinud Davidi jaoks oli tegemist tänavu Premium liigas juba kaheksanda väravaga, millest enamat on suutnud vaid Flora kesktormaja Mark Anders Lepik (9 väravat).

Kalju jätkab liigatabelis 20 punktiga teisel kohal. Levadia edestab neid kaheksa punktiga, kuid lähimad jälitajad Flora ja Paide kaotavad nõmmekatele nelja silmaga. Seejuures on konkurendid pidanud Kaljust ka ühe mängu rohkem.

Tabeliseis: