23.08–22.09
Parimad päevad: 7, 9, 19, 27
Raskeimad päevad: 6, 12, 20, 21

Veel üks õnnelik ja õitsenguline kuu Neitsile. Tervis on suurepärane, energiatki jagub ning samuti julgust ja saan-hakkama-tunnet. Kõik, mille eesmärgiks sead, selle ka saavutad.

Rahaliselt hea kuu, palju on teenimisvõimalusi ja finantsiline otsustusvõime on tõhus. See on periood, mil Neitsi saab raha eest tõelisi väärtusi.

Suhete vallas on vallalistel Neitsidel fookus ainult endal. Suhtes olevatel Neitsidel on armastatuga probleeme erimeelsuste ületamisel. Neitsi lihtsalt näeb asju teisest nurgast kui tema kallis kaasa.

Kaalud

23.09–23.10
Parimad päevad: 1, 10, 21, 29
Raskeimad päevad: 9, 15, 23

Üksinduse otsimise periood. Hea aeg vaadata endasse ja veeta rohkem aega spirituaalsete praktikatega. Unistades lood oma tulevikku, iga unistus on seeme, mis just septembris kiirelt idanema hakkab. Unistuste vilju saad koguda juba jõulude paiku.

Ka armastuse leidmine on tõenäolisem just mõnel spirituaalsel kogunemisel, loengul või joogastuudios. Baarid ja klubid sel kuul ei tööta.

Rahaliselt on lihtne kuu esimene pool, pärast 23. kuupäeva tuleb sissetulekute nimel rohkem pingutada.

Skorpion

24.10–22.11
Parimad päevad: 4, 12, 22, 30
Raskeimad päevad: 11, 17, 24

Skorpion saab septembris kõik, mida soovib. Seda aga vaid siis, kui ta teab, mis see on, mida ta soovib. Kahtlane segadus kriibib hinges ning kõik näib igav ja mõttetu.

Tervis on hea ja Skorpion oskab seda rikkuseks pidada. Oht on vaid vahel seltskonnas toiduga liialdada.

Armastuses ja suhete vallas on esikohal sõprus, seda nii vallalistel kui ka suhtes olevatel Skorpionidel. Kui sinu kaaslane on Skorpion, siis tea, et oktoobrist on ta jälle tagasi ja ihaleb sõpruse asemel rohkem romantikat. Seni paku aga lihtsalt head seltskonda ja siirast sõprust. Skorpioni puhul ei saa jõuga midagi.

Ambur

23.11–21.12
Parimad päevad: 6, 16, 25
Raskeimad päevad: 12, 13, 20, 26

Valikute kuu — tee vahet olulisel ja ebaolulisel ning tegutse vastavalt. Eriti puudutab see suhteid ja suhtlemist. Arusaamatused suhetes võivad olla terviseprobleemide peamiseks põhjuseks.

Finantsseis on sel kuul hea, enesekindlus ühes selgusega hakkab rahalistes otsustes vaikselt tagasi tulema. Kuu lõpp võib kaasa tuua väljakutseid, lihtsalt tee eelarve ja pea sellest kinni.

Energiat jagub ja tervis on hea, kui oskad suhted korras hoida.

Kaljukits

22.12–20.01
Parimad päevad: 9, 18, 26, 27
Raskeimad päevad: 2, 15, 22, 28

Õnnelik ja optimistlik kuu. Horisondid laienevad ja seda igas valdkonnas. Kaaslastel on tegu, et sulle järele jõuda.

Tervisehädade taga on septembris vaimsed teemad, mis vajavad tähelepanu ja lahendusi. Enne tabletipurgi järele haaramist tuleta meelde, mida mõtlesid hetk enne, kui tundsid peavalu.

Septembris ei ole soovitatav suuri oste teha. Kui võimalik, lükka need edasi, oktoober tuleb soodsam.

Veevalaja

21.01–18.02
Parimad päevad: 2, 10, 21, 29
Raskeimad päevad: 4, 17, 25, 30

Lihtsustamise kuu — proovi saada oma elus lahti kõigest sellest, mis sind enam ei teeni, mis ei toeta ja mida sa ei vaja. On see siis riidekapisisu või osake mõttemaailmast. Mida vähem, seda kergem. Hämmastav, kui palju uut energiat tuleb ühest korralikust kapituulutusest.

Hea periood maksude, kindlustuse ja kinnisvara planeerimiseks. Rahalises plaanis raskem periood, sest sama raha eest tuleb teha rohkem tööd.

Armastuses seevastu on aga õnnelik ja viljakas aeg. Eriti paeluvad Veevalajat inimesed, kellelt ta midagi õppida saab.

Kalad

19.02–20.03
Parimad päevad: 3, 4, 22, 30
Raskeimad päevad: 6, 20, 27

Sotsiaalset suhtlust täis kuu. Kõik Kalade suhtlusoskuse nurgad pannakse proovile ja testitakse ära. On see siis kodune elu või tööpõld, kõik taandub suhetele ja suhtlemisele. Edu saadab kalasid vaid siis, kui nad on avatud ja head suhtlejad.

Tervis vajab jälgimist, puhka ka natuke. Ära unusta end laadida, siis jaksad rohkem.

Jäär

21.03–20.04
Parimad päevad: 5, 15, 24
Raskeimad päevad: 2, 7, 22, 23

Puhkuse ja puhkamise periood. Aeg lasta teistel saada oma tahtmist ja lubada hüvedel tulla enda juurde nende kaudu. Mitte midagi ei juhtu, kui Jäär hetkeks aja maha võtab ja lubab teistel enda eest hoolitseda. Sõltumatus väheneb, aga see toob kaasa soodsa aja armastusele ja suhetele. Õhus on romantikat ja Jäär on vastassoole lihtsalt vastupandamatu.

Kuu lõpus on energiatase madalam, võta aeg maha ja puhka. Ükski sõiduk ei liigu tühja paagiga.

Sõnn

21.04–20.05
Parimad päevad: 7, 9, 26
Raskeimad päevad: 4, 11, 25

Isikliku rõõmu kuu — aeg lõbutseda ja elu nautida. Seda tehes muutuvad paremaks ka tervis ja finantsseis. Raha tuleb kerguse ja rõõmuga. Unistused muutuvad reaalsuseks

ja ideed materialiseeruvad lihtsasti.

Armastuses on soodne periood, mida Sõnn kipub kahjuks ära kasutama. Armastuses ei ole oluline andmine ja saamine. Samuti ei soovita septembris teha õnnetunde pealt abieluettepanekut. Kannata sellega oktoobrini ja vaata, kas tunne on sama.

Tervis on hea, energiat jagub.

Kaksikud

21.05–-21.06
Parimad päevad: 2, 10, 20, 28
Raskeimad päevad: 5, 6, 13, 26

Fookuses tervis ja tervise eest hoolitsemine. Kaksikud võivad avastada septembris, et keha on hakanud siit-sealt veidi logisema ja vajab hoolitsust. Poputa ja hellita end, tervis on kallim kui raha.

Terviseteemad toovad kaasa vanu mälestusi ja nostalgiat. Mitmed minevikusündmused ja mälestused saavad nüüd uue värvingu.

Kuu lõpp toob kergema energia ja uue hingamise.

Vähk

22.06–22.07
Parimad päevad: 4, 12, 22, 30
Raskeimad päevad: 2, 7, 16, 29

Tervis — kui Vähk hoolitseb oma tervise eest, siis tuleb õnnelik ja rahulik kuu.

Tööelu ja karjäär on tagaplaanil, esiplaanile kerkib kodune elu ja perekond.

Õpinguid saadab edu ja seda mitte ainult õppuritel, vaid kõikidel Vähkidel. Hea aeg saada järjele lugemisega ning võtta täienduskursusi ja koolitusi.

Lõvi

23.07–22.08
Parimad päevad: 6, 16, 25
Raskeimad päevad: 4, 10, 19, 30

Edukas ja õnnelik periood. Seda nii armastuses kui ka rahalises plaanis. Kõik kasvab ja õitseb. Lihtsalt naudi ja tea, et oled selle kõik ära teeninud ja seda väärt.

Lõvi on endaga harmoonias ja kiirgab seda ka välja, tema seltsi otsitakse ja tema arvamust hinnatakse.

Tervis on samuti suurepärane.