Ka minu parim sõbranna hakkas Eriku toitumiskava järgima, see motiveerib mindki edasi minema. Mulle meeldib kava juures see, mida on teisedki öelnud – ma ei pea pead vaevama, mida süüa teha. Olen kavast lausa sõltuvuses. Toidud on väga lihtsad ja maitsvad. 

Alustasin 80 kg pealt ja mäletan algusaja kaalulangetamise motiividest, et riietuskabiinide peeglid olid nii jubedad, et neid ei kannatanud vaadata. Toitumiskava hakkasin jälgima 2014. aasta augustis, võtsin 3 kuuga kohe 10 kg alla. 

Kavaga on lihtsam kaalust alla võtta kui omal käel 

Peale liitumise lõppu ei pikendanud ma enam kava, jätkasin omal käel, aga alla ka enam ei saanud. Seega pikendasin taaskord ja nüüd olen olen 5 kilo juba veel alla saanud. Minna on veel 10 kilo, sest ideaalkaaluks olen endale seadnud 56 kilo ehk kokku 24 kilo kaalulangust. 

Mina lõunat kaasa ei tee, meil on söökla ja toit tuuakse kohale – seal majandan kogustega ise, näiteks saan valida hautatud köögivilju, salatit ja liha, mis sobib programmiga hästi kokku. 

Kolleegid töö juures juba märkavad mu kaalukadu ja uurivad kogu aeg, et mida ma teen, et nii hea välja näen. 

Kuuldes toitumiskavast, hakatakse iseendale leidma vabandusi, et “Ah, ma ei jaksaks koostisosi kaaluda ja endale süüa teha!” Aga mis seal siis nii keerulist on, mina aru ei saa. 

Vahepala söön umbes kolmepaiku, et enne õhtusööki kõht liiga tühi ei oleks. 

Keeruline on minu jaoks olnud trenn – proovisin kepikõndi tegema hakata ja jõusaali ei ole siiamaani suutnud minna. Aga ka toitumine üksi aitab kaalust alla võtta. Kaalun ennast igal hommikul, tahan iga miinust näha! 

Mina soovitan küll kindlasti proovida kõigil, kes oma kehaga rahul ei ole. Kasvõi nädal aega alustuseks, tõenäoliselt on siis juba tulemusi näha! 

Loe teisi edulugusid SIIT!