Hommikus on kõige rohkem vitamiine. Selleks, et asju kõige efektiivsemalt korda saata, tuleb need ära teha just hommikul. Varajase tõusmise eeldus on aga piisav hulk kvaliteetset und. MIne õhtul varakult magama ning ära lükka hommikust äratust edasi

2. Sidrunivesi

Tõmba oma organism käima klaasitäie sooja veega, kuhu on pigistatud värsket sidrunimahla. Võid sellele lisada ka kaneeli, kurkumit, miks mitte ka oreganot või ingverit. Neil kõigil on organismi turgutav toime.

3. Hommikune treening

Mõned vihkavad seda, mõned armastavad. Kuid pärast treeningut on kõigil imeline tunne. Hommikune trenn tõmbab su käima, energiat on rohkem kohe samal oäeval ning pärast regulaarset igapäevast treenimist ka jaksu ja jõudu rohkem terveks päevaks. See hoiab sind terve ja vitaalsena.

4. Külma duši teraapia

Külm dušš annab su kehale adrenaliinilaksu ja energiasärtsu. Alusta mõnusa sooja veega, pese end puhtaks ning tasahilju keera vesi jahedamaks. Jahe vesi võib esialgu ehmatada, kuid ei tee haiget. Ole külma vee all 30 sekundit, siis keera vesi tagasi soojaks. Külma vee dušš ergutab vereringet ning on hea ärataja, häälestades sind toime tulema mistahes väljakutsetega päeva jooksul.

5. Lõpetuseks

Hommikune trenn ning külma duši alt saadud energia on kindlasti tõstnud ka isu. See on hea, sest korralik hommikusöök hilisõhtuse eine asemel tagab sulle ka rahuliku ööune, hoiab sind vormis päeval — keha pole sunnitud energiat kokku hoidma, kuna kütust on piisavalt ja sa ei muutu uniseks. Söö valgurikas ja kiudainete rikas hommikueine, unusta rafineeritud süsivesikud.

Kui suudad regulaarselt sellisest hommikurutiinist kinni pidada, märkad peagi, et kasvab sinu keha energia, enesetunne, sa suudad rohkem korda saata, suureneb vastupanuvõime haigustele ning oled varasemast tunduvalt rõõmsameelsem!