2. Sul on mugav magada
Sul jääb ära riiete vahetamine enne voodisse hüppamist ning avastad, et teki all paljalt olemine on ka mugav. Kui oled higistaja, siis põhjustab riietega teki all olemine higistamise järel keha jahtumist ja sul hakkab niisketes riietes külm. Parem maga alasti ja jääb ära nimetatud ebamugavus.

3. Oled õnnelikum!
Kui sul on voodipartner, kes magab sinuga koos, siis see on just sulle! Magada teisega nahk naha vastas paneb kehad tootma õnnehormooni, oksütotsiini. See vähendab stressi, parandab tuju, alandab vererõhku ja muudab su õnnelikumaks.

4. Seenhaigused püsivad eemal
Kuna seened armastavad paljuneda soojas ja niiskes, siis peaks olema täiesti out magada aluspükstes või kurguni kinni pidžaamades, mis põhjustavad ka higistamist. Alasti magamine alandab kehatemperatuuri, hoiab keha kuivana ja seened eemal.

5. Meeste tervis on siis korras
Alasti magamine mõjub hästi munanditele. Sperma tootmine toimub paremini jahedas ja kui oled harjunud magama kitsastes bokserites, siis tea, et pitsuvad püksid tõstavad kehatemperatuuri ja see pole sinu väikestele mehikestele hea.

6. Tõstab enesekindlust
Kui tunned end oma nahas hästi, siis pole paremat võimalust enesekindluste tõstmiseks. Nii et kui tahad hommikul ärgata naeratus näol, siis vabasta oma keha ööseks riietest.