Viimases Tervis Plussi numbris kõnetas mind ööbikuhäälse Maria Listra lugu. Võin öelda, et olen tema muusika saatel üles kasvanud. Minu ema oli lauljatari suur austaja ja Maria esitatav muusika mängis meie kodus sageli. Tervele perele see tollal alles lapsekingades imelaps väga meeldis. Sellist vokaalset võimekust ja keerulisi muusikavalikuid nii väikese inimese esituses ei olnud me tollal Eestis väga kohanud.

Olen Maria Listra tegemistel ikka silma peal hoidnud. Nüüd on ta ammu iseseisev muusikailmas ilusat karjääri tegev naine, aga see helgus ja austus tema vastu on ikka säilinud. Tore on näha, et fenomenaalne anne ei ole raisku läinud ja imelapsest on saanud täiskasvanud professionaal, kes pole oma kvaliteedist grammigi kaotanud. Tuult ja lendu tiibadesse, armas Maria!

Kristel

Põlised tarkused

Viimases Tervis Plussis meeldis üle kõige lugu“Indiaanlaste põline tervisetarkus”. See, et tasakaalu tuleb otsida nii vaimsel, füüsilisel kui ka emotsionaalsel tasandil on väga vajalik tänapäeva maa-ilmas, kus kiirustamine on justkui elu norm.

Karoliina

Murekoorma all lookas

Aasta esimeses ajakirjas oli palju juttu läbipõlemisest, ületöötamisest ja väsimusest. Kasulikke nõuandeidki oli tänuväärselt palju. Lugesin ja mõtlesin oma olukorrale. Kõik, mida kirjutatakse, on õige, kuid mida ikkagi teha olukorras, kui käes ongi krahh, läbipõlemise sümptomid juba ammu olemas, kuid vaja on üksi kasvatada suureks laps ning abi pole kusagilt loota, õlgadel on suur laenukoorem, töökoormus on suur, igapäevatöö äärmiselt pingeline, tervisemured annavad märku, lisaks uneprobleemid....

Loomulikult on vaja võtta vägisi puhkust, kuid mille või kelle arvelt? Tööl pean ju käima, iga sent on oluline...

See kõik on nii kurb, kuid tõsi! Ma arvan, et sama olukord on paljudel eestlastel.

Liis

Hormoonvõimlemine üllatas

Mõtlesin, et jätan Tervis Plussi lugemise kõige lõpuks, aga ootamatult trügis ta vahele kõigile raamatutele ja horoskoopidele ja suhtlusele ja millele veel!?

Kolumni kirjutas vana sõbranna Kristi Luik ja ta jahmatas aususega nagu alati. Aga see pole see.

Kõige mõnusam oli lugu „Hormoonidelegi meeldib võimelda”. Jah, kuulsite õigesti! Olen taustalt füsioterapeut ja saanud mis iganes tarkusi, aga ikka avastad, et elul on veel üllatusi varuks.

Ja muidugi oli kogu ajakiri põnev. Head uut üllatusterohket aastat!

Kairi L.

Kirjuta meile ja võida väärt auhindu!

OOTAME KIRJU 20. VEEBRUARIKS AADRESSIL TOIMETUS@TERVISPLUSS.EE VÕI TERVIS PLUSS, NARVA MNT 13, 10151 TALLINN.

Lugejakirja saatjate vahel läheb loosi Mavala Skin Vitality kinkekomplekt: sära andev seerum (30 ml), värskendav näosprei (125 ml) ja sära andev öömask (5 ml). Skin Vitality sarja hooldustooted on rikastatud Šveitsi aprikoosiekstraktiga. Need taaselustavad ja niisutavad ning kaitsevad väliste mõjutuste eest, annavad väsinud ja tuhmile nahale tagasi sära. Tooted on lõhnaaine-, alkoholi- ja parabeenivabad.

Auhinna saab kätte Ekspress Meedia klienditeenindusest Tallinnas Narva mnt 13, 1. korrus.

Arvamused ja ettepanekud võid meile saata ka Facebookis: facebook.com/TervisPluss.

Jaanuari lugejaauhinna, Kadus Professional P.U.R.E juukse­hoolduskomplekti, võitis Liis

Jaga
Kommentaarid