Salvei tõstab meele maailma muredest kõrgemale. Ta ergutab keha ja parandab mälu. Öeldakse, et salvei mitte ei päästa, vaid ka annab elu. Salvei pidavat pikendama eluiga, toob sisemise rahu ja tasakaalu, mõjub masenduse vastu. Teda võib kasutada üleväsimuse ja paanikahoogude korral. Salvei on puhastava toimega. Taim eemaldab negatiivsuse ja tekitab heaolutunde. Ta lõõgastab lihasekrampe ja avaldab mõju emakalihastele. Salveid ei tohiks kasutada raseduse ajal, kuid kliimaksivaevuste (eriti öised kuumahood) leevendamiseks on ta omal kohal.

Viljastav salveimahl
Viljatu paar, kel ei õnnestu lapsi saada, peaks jooma värsket salveimahla. Blenderda värsked salveilehed veega ja joo klaasitäis päevas.

Punane ristik

Ristik on maagiline taim. Neljaleheline ristik toob armastust, jõukust, kuulsust ja tervist. Ristik võib aidata juhul, kui kummitavad lapsepõlveprobleemid, mille tõttu inimene kontrollib ümbritsevat liiga palju, sest ta ei taha, et teised näeksid teda nõrga ja haavatuna.
Ristiku abil saab inimene tagasi koostöövalmiduse ja ühtekuuluvustunde. Ta tugevdab oma isikupära ja suudab selle abil aktsepteerida teiste erinevusi, kogedes elu mitmenäolisust. Ta mõistab, et meil kõigil on üksteiselt midagi õppida. Inimene muutub diplomaatilisemaks ning negatiivsed tunded asenduvad uudishimuga.
Ristik sisaldab taimset östrogeeni. Ristikut kasutatakse ka valuliku menstruatsiooni, emakaverejooksu ja üleminekuea vaevuste korral. Ristik suurendab seksuaalset iha ja aitab tunda end õnnelikuna koos teise inimesega.

Takjas

Takjajuurt võib pidada tõhusaks potentsirohuks. Toore takjavarre söömine ergutab naiste suguelundeid ja suurendab libiidot.

Kortsleht

Kortsleht on seotud naiseks saamisega, naiselikkuse äratamisega. Kortsleht on vägev taim, kui on vaja toetada suguelundite toimimist või taastumist ja paranemist. See on parim taim pärast sünnitust ja emakaoperatsioone. Keskajal peeti kortslehe lehtedele kogunevat vett taevavõimuga veeks. Vanarahvas räägib, et kui leiad kortslehelt kastepiisakese ja sellega nägu niisutad, oled saanud noorendava võluväe osaliseks – saad endale tõelise naiseliku jõu ja väe.

Õunapuu

Õun on armastuse, viljakuse, ilu ja surematuse vili. Söö värsket õuna tervise säilitamiseks ja küpsetatut tervise tagasitoomiseks. Õun on ka üks inimkonna saatuslikumaid vilju – keelatud vili, tihtipeale vägagi ihaldatud. Kes ei ihka keelatut, sel jääb palju õppimata. Õuna peetakse seksikuse ja armastuse sümboliks, mida on ka kunstis palju kasutatud. Õunatoidud on kogu maailmas tuntud armuroogadena. Õuna jagamine kaaslasega romantilisel söömaajal kasvatab armastust. Õun suurendab ka mehe seksuaalsust.

Tamm

Legendi järgi on tamm ilmapuu – teda peetakse üheks võimsamaks puuks maailmas ja tõru sümboolselt kosmiliseks munaks, millest saab alguse uus elu. Ta esindab jõudu, jõukust, vastupidavust ja edu, annab elujõudu ja pika eluea. Temast saavad abi need, kel vähe elurõõmu ja kes tunnevad ennast väsinuna. Tamm on nagu karm isa, kes ei talu virisejaid, vaid eelistab võitlejaid. Tamm tugevdab seda meeleolu, millega tema juurde lähed, ja aitab üle haiguse kurnatusest.
Tammetõru on seotud viljakuse ja seksuaalse võimekusega, sümboliseerdes fallost. Mehed saavad suurendada tõrudega oma potentsi ja atraktiivsust.

Metsmaasikas

Maasikas on sensuaalne vili, mis avaldab soodsat mõju naise suguorganitele, sealhulgas emakalihastele, ning suurendab seksuaalset iha ja naudingut. Maasikas oma erkpunase värvi ja südame kujuga kannab ka südameenergiat.
Maasikamarjal asuvad seemned pealispinnal: see vili aitab avada hinge ja tuua tundeid väljapoole. Metsmaasikalehtedest ja -õitest ning kibuvitsaõitest saab valmistada hõrgu joogi: metsiku armastuse tee, mis valmistab meeled ja keha ette armunaudinguteks.